СКРИНШОТ - Screenshot!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Software ali nemam cit zimi se najmilo neznam od kade se slegnuvat citovite jbg zimi svje nemam cit toa cheats stoped mi se pojavuva i na kgn ako sakate i ke vi slikam :toe:

adr1an0*

How do I say...?
Член од
13 мај 2008
Мислења
204
Поени од реакции
13
Software ali nemam cit zimi se najmilo neznam od kade se slegnuvat citovite jbg zimi svje nemam cit toa cheats stoped mi se pojavuva i na kgn ako sakate i ke vi slikam :toe:
Петре,Петрее...ботче си!
Како не ти е срам со чит да играш?:kajg:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Abre bot ednas igraf so cit protiv botovi koa nemaf net i go isklucif citot gore mi pisuvase Cheat stoped!! i sea na koj server da vlezam se vaka gore mi pisuva neznam kako da go trgnam.. izgleda ke ja izbrisam cs pa od ponovo ke ja isteliram oti u pm mi e!!

theMASTER^

TFL Leader..
Член од
19 јуни 2008
Мислења
57
Поени од реакции
3
Choveku, poshto ti si glup ne znachi deka i site drugi se.. A ako mislish site da gi pravish budali, nemash potencijal za toa.. SS od cheat da stavish be? Toa treba epten nenormalen da si.. Baraj pomosh, iako se somnevam deka nekoj moze da ti pomogne tebe..
P.S Death For Cheaters

adr1an0*

How do I say...?
Член од
13 мај 2008
Мислења
204
Поени од реакции
13
Abre bot ednas igraf so cit protiv botovi koa nemaf net i go isklucif citot gore mi pisuvase Cheat stoped!! i sea na koj server da vlezam se vaka gore mi pisuva neznam kako da go trgnam.. izgleda ke ja izbrisam cs pa od ponovo ke ja isteliram oti u pm mi e!!
Оди лажи го -777-G- оти не си играл со чит.:helou::ban?:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Си рекол, чекај ке играм на Макс АДСЛ ќе направам добар скор со читот и ќе постирам на кајгана да ме планират про играч, бтв и скорот не е којзнае што!:nenene::pos2::smir::tapp::coffee:
А на Макс АДСЛ нема схе така?

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Кога имаш лаг на кајгана играш авп на адсл.. :)

Абе симпатичен фпс бе..

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
ali sea obecam deka na tie sto ne im priznavav deka sum citer ke im odnesam utre milka
Абе ти будала да не си бе?Оди лечи се тамо бе ненормално глупо дете банот останува се додека не наполниш 18 години поздраф

adr1an0*

How do I say...?
Член од
13 мај 2008
Мислења
204
Поени од реакции
13
Еве нешто доста интересно...:pos::pos::pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Океј интересно беше со петар, ама зашо бан? Тој чит на схе не ради така да нема причина за бан

Иначе спарки.. вии се дрогирате :pos2::pos2:
Јако!! посебно првата :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Океј интересно беше со петар, ама зашо бан? Тој чит на схе не ради така да нема причина за бан

Иначе спарки.. вии се дрогирате :pos2::pos2:
Јако!! посебно првата :D
да да многу јако беше .
И исто така кога спарки
1.Сереше
2.Пушти вода
3.Се мијаше раце
4.Се бришеше
5.Го отепаја
:pos2:
А исто така гледавме тв в спална , и се клецавме надвор , тоа може да се види на првата слика :pos2:
хаха на првана слика фатил спарки кај шо пишувам че се напучам , нека ме клецни некој :pos::pos:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
на вторава слика јас најдоле бев и се дерам ајде спарки сликај,ми тежаат овие.:vozbud:
и биљард игравме али не до завршивме,заврши рундата :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Абе ти будала да не си бе?Оди лечи се тамо бе ненормално глупо дете банот останува се додека не наполниш 18 години поздраф
Прибери се.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5

Интересно на новото схе(5.7) од вчера али не можев вчера да дадам уплоад..

Kajgana Shop

На врв Bottom