Software ali nemam cit zimi se najmilo neznam od kade se slegnuvat citovite jbg zimi svje nemam cit toa cheats stoped mi se pojavuva i na kgn ako sakate i ke vi slikam
Петре,Петрее...ботче си!Software ali nemam cit zimi se najmilo neznam od kade se slegnuvat citovite jbg zimi svje nemam cit toa cheats stoped mi se pojavuva i na kgn ako sakate i ke vi slikam
Choveku, poshto ti si glup ne znachi deka i site drugi se.. A ako mislish site da gi pravish budali, nemash potencijal za toa.. SS od cheat da stavish be? Toa treba epten nenormalen da si.. Baraj pomosh, iako se somnevam deka nekoj moze da ti pomogne tebe..Software ali nemam cit zimi se najmilo neznam od kade se slegnuvat citovite jbg zimi svje nemam cit toa cheats stoped mi se pojavuva i na kgn ako sakate i ke vi slikam
Оди лажи го -777-G- оти не си играл со чит.:helou::ban?:Abre bot ednas igraf so cit protiv botovi koa nemaf net i go isklucif citot gore mi pisuvase Cheat stoped!! i sea na koj server da vlezam se vaka gore mi pisuva neznam kako da go trgnam.. izgleda ke ja izbrisam cs pa od ponovo ke ja isteliram oti u pm mi e!!
Абе ти будала да не си бе?Оди лечи се тамо бе ненормално глупо дете банот останува се додека не наполниш 18 години поздрафali sea obecam deka na tie sto ne im priznavav deka sum citer ke im odnesam utre milka
да да многу јако беше .Океј интересно беше со петар, ама зашо бан? Тој чит на схе не ради така да нема причина за бан
Иначе спарки.. вии се дрогирате :pos2::pos2:
Јако!! посебно првата
Прибери се.Абе ти будала да не си бе?Оди лечи се тамо бе ненормално глупо дете банот останува се додека не наполниш 18 години поздраф