Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Види го па овој не сме се давале...... лажат они душо ју ар велкам.... барем ќе имаш за што да пишеш.Аааа и ние не се даваме така лесно!
Види го па овој не сме се давале...... лажат они душо ју ар велкам.... барем ќе имаш за што да пишеш.Аааа и ние не се даваме така лесно!
Блајнд дејтс... не се секогаш на добро. Знаеш, постојат секакви женскиВиди го па овој не сме се давале...... лажат они душо ју ар велкам.... барем ќе имаш за што да пишеш.
Ако ако туку гледам некако ја снема Бојана.... (еј не ми фуче )Блајнд дејтс... не се секогаш на добро. Знаеш, постојат секакви женски
Еве на пример, јас за другарите од форум жртва паѓам , може да е и на моја сметка ако сакашФантом може да ми кажеш на чива сметка беше ова?
Фантом може да ми кажеш на чива сметка беше ова?
Акаша ѕвер си.Еве на пример, јас за другарите од форум жртва паѓам , може да е и на моја сметка ако сакаш
Бојана што после толку постови на темава се повлече???? и се налути? па не се нервирај луѓето убаво ти мислат! Само можно е лошо да си ги разбрала, а може и не, убаво си сватила се
уживај ти не се секирај за мене опуштена сум си јас, и тоа ти го напишав зашто безврска пишуваше на темава па после другите ти се криви...Не се повлеков само малку TIME OUT се вракам пак а ти у мегувреме опушти се малку исфрустрирана си
Фантом, клучот како минатиот пат, и не се секирај овој пат нема да го искршам фикусот, не одам кај прозорот :wink:Не се повлеков само малку TIME OUT
Викторгг ми вика дека имам агресивен пост, а не сакам да биде таков, дали сум агресивна?
:smir:
И у четврток кај фантом сме