- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Евва евва... Ја не можам со Ацид :ne: Само со дечки со светли очи можам!!! :star:
Тоа значи дека ни со мене неможеш...:uvo: :nesum:Macedalien напиша:Евва евва... Ја не можам со Ацид :ne: Само со дечки со светли очи можам!!! :star:
А кој е дотичниов? :tv:Acid напиша:Ама затоа дечково има светли очи :bilokojzbo1r:
Прегледај го приврзокот 920
/me is hiding under the dest,putting glasses on!Macedalien напиша:Евва евва... Ја не можам со Ацид :ne: Само со дечки со светли очи можам!!! :star:
A тек па пунички како тебе!!! Мх мх мх!!! :zlo:BusHav напиша:/me is hiding under the dest,putting glasses on!
Знаеме дечко не се секирајSPIC напиша:DALI ZNAE NEKOJ OD VAS DEKA ZA VAKVO NESTO POSTOJAT KONDOMI
Фала што не просветли! :pop:SPIC напиша:DALI ZNAE NEKOJ OD VAS DEKA ZA VAKVO NESTO POSTOJAT KONDOMI
Е ова се вика фрлање мерак. Него ај назад на темата.Macedalien напиша:A тек па пунички како тебе!!! Мх мх мх!!! :zlo:
Ја па кога го видов твојот ник, мислев си се ебналBacillus gagous напиша:Е ова се вика фрлање мерак. Него ај назад на темата.