СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сигурно? Зошто?
Да, заедно со некојси Младен, сестра ми е сега трета таму, пукаа шампањско некни со класот нејзин :pos2: Колку што ги разбрав немале лиценца за работа, Душка само одела на работа ама не предавала :)

M

M del Mar

Гостин
Да, заедно со некојси Младен, сестра ми е сега трета таму, пукаа шампањско некни со класот нејзин :pos2: Колку што ги разбрав немале лиценца за работа, Душка само одела на работа ама не предавала :)
и јас сум трета:) аааа во пакет со Младен :vozbud::vozbud::vozbud:
немав отидено една недела на школо и денеска конечно отидов и оп весела новост :vozbud:
нема веќе кој да ги мачи наредниве генерации...куртулиле
а иначе душица...како што знам јас предаваше на часови, али повеќе испрашуваше и тоа се од број 1 до 6 секој час :pos2:

А

Антоние

Гостин
Хехе Мирче е најзакон професор од таму. Секое сабајле по бурек у Кичево ме праќаше, еднаш после школо не викна колата да му ја буткаме, имала проблем со стартување.

ДИМИТРИИ !!!! :pos::pos::pos:

M

M del Mar

Гостин
Хехе Мирче е најзакон професор од таму. Секое сабајле по бурек у Кичево ме праќаше, еднаш после школо не викна колата да му ја буткаме, имала проблем со стартување.

ДИМИТРИИ !!!! :pos::pos::pos:
Абе уште посабајле да го слушаш како се придерава ццц НЕ :vozbud:...никад не идев на часови кај него....хистерише многу...:pos2:

T

TaMчЕ

Гостин
Ааааа Мирчееееееее :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
го обожавааааааааааааам :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хаххаха
ако се лажемее...аааа ме плаши човекот беее :nesum::uvo:
Ае друштво едно примерче сеа...Најс најс...експресо:uvo::uvo::uvo::uvo: божееее луд е мајке ми :pipi:

А за ликовно...сигурно ти е Киселичка...и сигурно постојано повторува..."Прекинете веќе еднаш" цртај си и ќе немаш гајле :)
ааа женкава е луда ееј ..баш е топ ххх(само се дере али нвм) :) само шо мислам дека и се лоши коа ги глеа моите цртежи али :toe::pipi:

ааа...на некој да не му предава бизнис Анета Дуева?
:tapp::tapp:
ооо ја мрзам
иам 2:kesa: и мислам дека нема ни да мрднам од неа пошо на женава нишо не и е доволно :pop:

M

M del Mar

Гостин
Ааааа Мирчееееееее :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
го обожавааааааааааааам :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хаххаха
ако се лажемее...аааа ме плаши човекот беее :nesum::uvo:
Ае друштво едно примерче сеа...Најс најс...експресо:uvo::uvo::uvo::uvo: божееее луд е мајке ми :pipi:
колку ќе го дрви со тоа паричките за веројатност :pos2:
ии неговата омилена фраза ако и само ако...:vozbud:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Само Ѓоко е најбољи :) 4 год. класен, и нормално напнат тип. Стално се дереше, урлаше, али каков-таков добар беше. Мислам да не беше Ѓоко немаше да испаднеме асален клас. Потоа како добри професори ќе ги спомнам Трајанка, Теофана, Љуш, Канурков, Марица, и секако.....Младен. :tv: Беа строги, ама на крај испаднаа добри.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Мене Пиневска ( иначе Славица се вика :) ) ми е онака фина. Тестои праевме со по пола деца од клас по број, други шетаат или на кафе. Него, сакав за Мирјана македонски да ве прашам. Незнам што и е проблемот на жената, секој час ни се дере за глупости, не вреѓа и збори за култура а она уствари си вади мобилен на час и збори со некоја пријателка. :tapp:
Мирјана ми беше класна 4 години....ААААААаааааА...немаше некој што ја сака...на тие што беа од село им се дереше со вас не се може во ЕУ идете копајте орајте ги нивите работете во комунална хигиена што сте дошле тука...вие незнаете колку не вреѓаше...бутна неколку сеа во четврта од мој клас(класна ни беше ЕЕЕЕееејјјј) луда жена...моја препорака првиот автобус и нека иде во бардовци...машките од кај нас за неа викаа:неебено изреволтирано и гадно суштество...:pos2:

Душица (социологија) ја избркале од работа :vozbud::vozbud::vozbud:
ова да видам па да не верувам....

Душка не предавала?!?!Душка душата ни ја изваде...ненормална жена..оценува со некои методи стари 150 години,дава есеи ко луда,остава на полагање само затоа што се и се свиѓаш и кога ќе тропне некоја глупост на српски,цел клас се смееше...Изгледа требаше јас да завршам(и да ме остави на полагање во 4та) па да си замине од школото..:pos2:А Младен мислев дека има корења пуштено таму...фала му на Бога ако ги избркале...

Само Ѓоко е најбољи :) 4 год. класен, и нормално напнат тип. Стално се дереше, урлаше, али каков-таков добар беше. Мислам да не беше Ѓоко немаше да испаднеме асален клас. Потоа како добри професори ќе ги спомнам Трајанка, Теофана, Љуш, Канурков, Марица, и секако.....Младен. :tv: Беа строги, ама на крај испаднаа добри.
Со Љуш лесно идеше работата...златен човек и проф.Теофана ОК...Канурков закон човек...2 леции и тројка...5 лекции-5ка :pos2:...Марица ќе ја памтам по тоа што не молеше пред крај на година да седнеме да учиме пошо несакала да не остави на полагање во лето...многу и било жешко:pos2:не можела да издржи...требало сенка во двор да сме си фателе:pos2::pos2::tapp:
Стварно сите беа строги,а на крај сите испаднаа добри...освен класната моја(Мирјана-македонски) што сите ќе ја колнеме до крајот на животот...МИМИ ТЕ МРАЗАМ!:pos2::pos2:

едит:Како може некој да не го сака Мирче??! WOW...па се дере вика урла те вади на табла пишува кецови во дневник...и на крај кецовите стануваат 4 оцените на тестовите скокаат за една кога ќе виде со кој си има работа...на полагање никогаш не остава,помага ако треба некој да ти поправи оцена(затоа и го смениле од директорската фотеља)...не е страшен(освен како физичка појава :) ) и кога ќе собереш се на куп ќе видиш дека мирче е во топ 5...ако не и на самиот врв...беше близок со душка...ама не се делеа...(греотка сега ако му ја избркале-ќе страда):pos2::pos2:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ц ц ц си отидовме ние од школово и сите ке ги мењаваат. Само Рилкова ви е вечна :)

Љуш е легенда на Борис, не екскурзија со него е вистински доживљај. :)

Уживајте сега во средново, зошто кога ке дојдете на факултет ке сватите дека дотогаш сте биле во детска градинка. :wink:

Makedonski mi e Marina edna,matematika Viktorija,Fizicko Zoran,Biznis Lile mislam deka bese,konstituciono Pinevska nekoja mnogu e dobra zenata ama ime ne i znam,informatika Meri klasna mi e,drug ne mi teknuva..
Марина класна ми беше 4 години.

Одамна се немаме соберено со клас од средно и ја немам видено. Закон жена.

Викторија математика само бидете и подобри и нема никој да остави на полагање. Така и ние 3 години. Од нејзин клас оставаше на полагање, од кај нас никој.

Лиле мене ич не ме сакаше, цело време 2ки :)

Пинеска уште ли вика... “Нареден час имаме во?“... :)

Ееее Борис...

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Мирјана ми беше класна 4 години....ААААААаааааА...немаше некој што ја сака...на тие што беа од село им се дереше со вас не се може во ЕУ идете копајте орајте ги нивите работете во комунална хигиена што сте дошле тука...вие незнаете колку не вреѓаше...бутна неколку сеа во четврта од мој клас(класна ни беше ЕЕЕЕееејјјј) луда жена...моја препорака првиот автобус и нека иде во бардовци...машките од кај нас за неа викаа:неебено изреволтирано и гадно суштество...:pos2:
Ми кажуваа исто дека имало некоја одлична ученичка, ама кај оваа имала слаба и сите наставници во канцеларија ја молеле да и ја поправи, ама оваа ја бутнала. Некогаш толку ме курчи што ми иде да и станам и да и плеснам се во фаца, но полошо ќе биде. Огрански не ја поднесувам!
п.с Ја викаат Мајкл Џексон, личи на него :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Сашкаа =) другарка ми ја бутна 3 пати..во јуни во август и во октомври..и на крај мајка и се налути затоа што изгуби година(не полагаше матура поради класната моја) и отиде да се расправа со неа..и муабетот испадна дека бара пари за да и поправи...од чистачка до директор-сите ја молеа мими,ама не попушти...и на крај кога и рекоа дека ќе ја префрлат другарка ми во друго школо,па ако треба цела 4-та одново да ја полага тогаш реши да ја пушти затоа што виде дека нема пари да изваде од неа...јас учев со внука и во клас...девојчето беше толку фино ама оваа...уффф...од наш клас бутна 3-4 и плус од другите класови...а за некоја одлична што ја бутнала јас лично незнам,ама едно што научив за тие 4 год е дека не треба да ја изнервираш класната или ќе патиш цела година:pos2:
можам цел реферат за неа да ти напишам...пази кога испрашува често летаат кецови право во дневник и после поправање или на полугодие или на крај година или на полагање..ако еднаш некого испрати кај психологот-готово тој за неа е пореметена личност и секој 2 час ќе лета од настава,ќе трпи навреди и ред други психички гомна...

M

M del Mar

Гостин
Викторија е добра бе...јас цело време 2ки на тестовите :pos2: дали имав три 4ки и на крај 4ка ми пиша, и мислам дека од кај нас никој не остави на полагање
А лани Мирчета за малку 3ка ќе ми остаеше за на крај имав пет 4ки и три 3ки у графа и типов со цел памет сакаше 3ка да ми стаи, отиден е :tapp:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Мирче е најзакон. Се сомневам и дека ги прегледува тестовите. Сите 2ки, битно не се 1. Ми кажаа на крај ако ти треба за успех кажете му професоре ве молам за успех ми е само вашата и одма ќе ви стави. Се плашам кога ќе застане зад мене или до мене. Имам уплав. Исто уплав имам и од Стево по историја. Кога ќе мавне на катедра, срцето во петици ми е. Ама тоа е ќе се навикнете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom