СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Завршив и јас во Борис...коментарот кој ќе го дадам е повеќе од очигледен.Доволно е само да кажам дека бев економски смер...и класна ми беше Рилкова во четврта пе сеа ти види...:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Васли Антвески- Дрен

My mind:

Did you mean: Васил Антевски - Дрен ?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
мех... мене во прва ми предаваше душка...ццц :tapp: во 4та не дај боже мн е ненормална...среќа не сум меѓу првите во дневник, па не ме испрашуваше секој час...
спреми се уште сега...хаха...
ако ти предавала во прва ќе ти предаава и во 4та...ако не иде у пензија :D

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
мене на полагање сакаше да ме остави во прва,а во четврта ме остави и ме пушти...а знаев...ама не ме сакаше...Miss Montenegro хахаха!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Мене не ми беше Душка туку Николина во прва по Социолигија. Бидејки завршив на економски смер во 4та една нова ми беше по граѓанско а исто ко да немавме час тогаш. Ладење беше.

M

M del Mar

Гостин
Мене не ми беше Душка туку Николина во прва по Социолигија. Бидејки завршив на економски смер во 4та една нова ми беше по граѓанско а исто ко да немавме час тогаш. Ладење беше.
мене сега ми е Николина психологија, топ е жената...само нз зашо на сите им е смешна, кога нема ништо ненормално кај неа:toe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
мене сега ми е Николина психологија, топ е жената...само нз зашо на сите им е смешна, кога нема ништо ненормално кај неа:toe:
Бегај бе луда е таа. :)

Сакаше да ме остави на крај на полагање во 1ва зошто и реков дека не сум спремен а цела година имав 3ки.

И многу го тупи, така?

M

M del Mar

Гостин
Бегај бе луда е таа. :)

Сакаше да ме остави на крај на полагање во 1ва зошто и реков дека не сум спремен а цела година имав 3ки.

И многу го тупи, така?
па со оглед на тоа што интересна ми е психологијата мене не ми е досадна, за испрашување сеуште нз каква е :toe: само знам дека списокот го дава на ученици и они запишуваат одговори, така да...., и отсуства :tapp:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
фино изгледа и на крај ќе ти те зезне...хаха...може на 10 јуни да немаш оценка(како мене на пр.) и да трчаш по ходници да ја молиш да ти каже што имаш...
инаку сака проекти да праите...а кога одговараш на почеток(првите испрашувања)може ќе гледа низ прозор,во списокот и ќе можеш да читнеш,ама послеееее...хх

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јас сум од борис ...4та у втора бев кај Палчевска - сметководство на полагање... у трета кај Риле.. и сеа четврта.. Риле ми предава пак И Шуклева али сеа ке учам :)))))

M

M del Mar

Гостин
Јас сум од борис ...4та у втора бев кај Палчевска - сметководство на полагање... у трета кај Риле.. и сеа четврта.. Риле ми предава пак И Шуклева али сеа ке учам :)))))
јас сум трета...кој клас си ти?

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Ајде малку помош за нас првачињата тука,да видиме што како е со професориве.:)
Правен смер сум,па што знам сега за сега добро ми е,за учење има колку сакаш,тешко е малку ама ќе се навикнеме..Од професориве само историја и ликовно се погодија така по терсене,мислам дека ќе имаме проблеми со нив до крај,посебно со историја.
Стево се вика мислам човекот,се гледа дека многу добро ја познава историјата ама пусти страв имаме сите од него,најмирни сме на негов час,исто ко бајчиња.Мува да помине ќе се слушне,сите се плашиме дали ќе бидеме испрашани или не,ама и не учиме баш затоа и сите имаме кецови кои што Господ знае како и ДАЛИ ќе имаме шанса да ги поправиме.:pop:

M

M del Mar

Гостин
Ајде малку помош за нас првачињата тука,да видиме што како е со професориве.:)
Правен смер сум,па што знам сега за сега добро ми е,за учење има колку сакаш,тешко е малку ама ќе се навикнеме..Од професориве само историја и ликовно се погодија така по терсене,мислам дека ќе имаме проблеми со нив до крај,посебно со историја.
Стево се вика мислам човекот,се гледа дека многу добро ја познава историјата ама пусти страв имаме сите од него,најмирни сме на негов час,исто ко бајчиња.Мува да помине ќе се слушне,сите се плашиме дали ќе бидеме испрашани или не,ама и не учиме баш затоа и сите имаме кецови кои што Господ знае како и ДАЛИ ќе имаме шанса да ги поправиме.:pop:
Тинке, нема потреба од страв!:wink: лајтерски отиди си на час, поднаучи нешто и готово, иако човекот испрашува незгодно али таков принцип си има и си го почитува истото...(јас не да не обожавам историја и тоа само поради тој човек, само тоа имав четворка :pos2:)
А за ликовно...сигурно ти е Киселичка...и сигурно постојано повторува..."Прекинете веќе еднаш" цртај си и ќе немаш гајле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom