Мене Пиневска ( иначе Славица се вика
) ми е онака фина. Тестои праевме со по пола деца од клас по број, други шетаат или на кафе. Него, сакав за Мирјана македонски да ве прашам. Незнам што и е проблемот на жената, секој час ни се дере за глупости, не вреѓа и збори за култура а она уствари си вади мобилен на час и збори со некоја пријателка.
Мирјана ми беше класна 4 години....ААААААаааааА...немаше некој што ја сака...на тие што беа од село им се дереше со вас не се може во ЕУ идете копајте орајте ги нивите работете во комунална хигиена што сте дошле тука...вие незнаете колку не вреѓаше...бутна неколку сеа во четврта од мој клас(класна ни беше ЕЕЕЕееејјјј) луда жена...моја препорака првиот автобус и нека иде во бардовци...машките од кај нас за неа викаа:неебено изреволтирано и гадно суштество...:pos2:
ова да видам па да не верувам....
Да, заедно со некојси Младен, сестра ми е сега трета таму, пукаа шампањско некни со класот нејзин :pos2: Колку што ги разбрав немале лиценца за работа, Душка само одела на работа ама не предавала
Душка не предавала?!?!Душка душата ни ја изваде...ненормална жена..оценува со некои методи стари 150 години,дава есеи ко луда,остава на полагање само затоа што се и се свиѓаш и кога ќе тропне некоја глупост на српски,цел клас се смееше...Изгледа требаше јас да завршам(и да ме остави на полагање во 4та) па да си замине од школото..:pos2:А Младен мислев дека има корења пуштено таму...фала му на Бога ако ги избркале...
Само Ѓоко е најбољи
4 год. класен, и нормално напнат тип. Стално се дереше, урлаше, али каков-таков добар беше. Мислам да не беше Ѓоко немаше да испаднеме асален клас. Потоа како добри професори ќе ги спомнам Трајанка, Теофана, Љуш, Канурков, Марица, и секако.....Младен. :tv: Беа строги, ама на крај испаднаа добри.
Со Љуш лесно идеше работата...златен човек и проф.Теофана ОК...Канурков закон човек...2 леции и тројка...5 лекции-5ка :pos2:...Марица ќе ја памтам по тоа што не молеше пред крај на година да седнеме да учиме пошо несакала да не остави на полагање во лето...многу и било жешко:pos2:не можела да издржи...требало сенка во двор да сме си фателе:pos2::pos2:
Стварно сите беа строги,а на крај сите испаднаа добри...освен класната моја(Мирјана-македонски) што сите ќе ја колнеме до крајот на животот...МИМИ ТЕ МРАЗАМ!:pos2::pos2:
едит:Како може некој да не го сака Мирче??! WOW...па се дере вика урла те вади на табла пишува кецови во дневник...и на крај кецовите стануваат 4 оцените на тестовите скокаат за една кога ќе виде со кој си има работа...на полагање никогаш не остава,помага ако треба некој да ти поправи оцена(затоа и го смениле од директорската фотеља)...не е страшен(освен како физичка појава
) и кога ќе собереш се на куп ќе видиш дека мирче е во топ 5...ако не и на самиот врв...беше близок со душка...ама не се делеа...(греотка сега ако му ја избркале-ќе страда):pos2::pos2: