спреми се уште сега...хаха...мех... мене во прва ми предаваше душка...ццц во 4та не дај боже мн е ненормална...среќа не сум меѓу првите во дневник, па не ме испрашуваше секој час...
мене сега ми е Николина психологија, топ е жената...само нз зашо на сите им е смешна, кога нема ништо ненормално кај неаМене не ми беше Душка туку Николина во прва по Социолигија. Бидејки завршив на економски смер во 4та една нова ми беше по граѓанско а исто ко да немавме час тогаш. Ладење беше.
Бегај бе луда е таа.мене сега ми е Николина психологија, топ е жената...само нз зашо на сите им е смешна, кога нема ништо ненормално кај неа
па со оглед на тоа што интересна ми е психологијата мене не ми е досадна, за испрашување сеуште нз каква е само знам дека списокот го дава на ученици и они запишуваат одговори, така да...., и отсустваБегај бе луда е таа.
Сакаше да ме остави на крај на полагање во 1ва зошто и реков дека не сум спремен а цела година имав 3ки.
И многу го тупи, така?
јас сум трета...кој клас си ти?Јас сум од борис ...4та у втора бев кај Палчевска - сметководство на полагање... у трета кај Риле.. и сеа четврта.. Риле ми предава пак И Шуклева али сеа ке учам ))))
Тинке, нема потреба од страв!:wink: лајтерски отиди си на час, поднаучи нешто и готово, иако човекот испрашува незгодно али таков принцип си има и си го почитува истото...(јас не да не обожавам историја и тоа само поради тој човек, само тоа имав четворка :pos2Ајде малку помош за нас првачињата тука,да видиме што како е со професориве.
Правен смер сум,па што знам сега за сега добро ми е,за учење има колку сакаш,тешко е малку ама ќе се навикнеме..Од професориве само историја и ликовно се погодија така по терсене,мислам дека ќе имаме проблеми со нив до крај,посебно со историја.
Стево се вика мислам човекот,се гледа дека многу добро ја познава историјата ама пусти страв имаме сите од него,најмирни сме на негов час,исто ко бајчиња.Мува да помине ќе се слушне,сите се плашиме дали ќе бидеме испрашани или не,ама и не учиме баш затоа и сите имаме кецови кои што Господ знае како и ДАЛИ ќе имаме шанса да ги поправиме.:pop: