СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
@k3b vidi najiskreno ti kazuvam, prijavi se kako lice so posebni potrebi, em imas poteskotii so citanje, em imas poteskotii mentalni, em eve imas teski problemi so vidot, a najverojatno imas pocetna faza na demencija ili alchajmer.
Прегледај го приврзокот 250908
Прегледај го приврзокот 250909
Glupav

Vo globala sekade kaj sto pisuvase FYROM e promeneto so North..Sto ne ti e jasno? Ako si malce pismen mozes i sam da go proveris toa, tele edno

Eve posto ne si pismen jas kje ti nadrobam

About 18,200,000 results (0.72 seconds)

Dali znaes ova sto znaci?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.393
Поени од реакции
30.838
@k3b vidi, posto si intelektualno inferioren, a i lice so posebni potrebi, etikata i moralot ne mi davaat da prodolzam da se raspravam so tebe.

Tvojata cel bese da ni dokazes na nas "glupite" deka sekade sme bile FYROM ako naracuvas od internet.
Ne uspea.

Tuka e kraj na diskusijata.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
@k3b vidi, posto si intelektualno inferioren, a i lice so posebni potrebi, etikata i moralot ne mi davaat da prodolzam da se raspravam so tebe.

Tvojata cel bese da ni dokazes na nas "glupite" deka sekade sme bile FYROM ako naracuvas od internet.
Ne uspea.

Tuka e kraj na diskusijata.
Otvori go linkot be tele i vidi si sam..

About 18,200,000 results (0.72 seconds)

Neznam sto ne ti e jasno :)

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Добро бе тенџере едно глупо. Муабетот беше дека секаде сме биле Република Македонија сега Северна.. Се читаш што пишуваш и што те прашав ? :)

Ај заеби :)
И цело време пишуваш нешто што нема врска. Мојот муабет беше, „Дали Заев го донесоа да го промени името“. Јас друго не спомнав, ти разви дискусија за интернет нарачките. Ако сакаш одговори на прашањево, ако не.. не мораш. Јас мислам дека му е ветено премиерско место (оти инаку не можеше да дојде на власт), а за возврат тој ќе го „реши името“.

Ќе поставам ново прашање, специјално за тебе, „Дали интернет купувањето е виновно што Заев го промени името?“ :icon_lol:

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
И цело време пишуваш нешто што нема врска. Мојот муабет беше, „Дали Заев го донесоа да го промени името“. Јас друго не спомнав, ти разви дискусија за интернет нарачките. Ако сакаш одговори на прашањево, ако не.. не мораш. Јас мислам дека му е ветено премиерско место (оти инаку не можеше да дојде на власт), а за возврат тој ќе го „реши името“.

Ќе поставам ново прашање, специјално за тебе, „Дали интернет купувањето е виновно што Заев го промени името?“ :icon_lol:

Човек, како да ти кажам кур ме боли и за сдс и за дпмне, дали ме разбираш? Ич не ми е гајле кој на кого што ветил. Не ме храни ни патриотизам ни политика ни заев ни дпмне. Прашав на темава зошто на никој не ви пречеше предходно тоа fyrom, а сеа ви пречи north, се испозапаливте како мајмини на темава. Ете имаш компјутер пред тебе плус си програмер и можеш и сам да провериш колку резултати google вади за fyrom.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.720
Поени од реакции
25.142
Не ме цитирај ти од Аустралија жити господ, важи?. Сакаш вакви 1000 страни да ти извадам кај што пишува FYROM?

pa ti si kopile firomsko toest severdzansko... vadi si gi za sebe, nema potreba site nas da ne vregas so kovanicite podrzani od tvojot gospodar. mrs u stab

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
pa ti si kopile firomsko toest severdzansko... vadi si gi za sebe, nema potreba site nas da ne vregas so kovanicite podrzani od tvojot gospodar. mrs u stab
Se javi cistacot na klozeti od Australija :)

Inace neam stab kolku za tvoja informacija :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.720
Поени од реакции
25.142
Човек, како да ти кажам кур ме боли и за сдс и за дпмне, дали ме разбираш? Ич не ми е гајле кој на кого што ветил. Не ме храни ни патриотизам ни политика ни заев ни дпмне. Прашав на темава зошто на никој не ви пречеше предходно тоа fyrom, а сеа ви пречи north, се испозапаливте како мајмини на темава. Ете имаш компјутер пред тебе плус си програмер и можеш и сам да провериш колку резултати google вади за fyrom.

a koj rece deka ne ni precelo? tebe ne ti precelo ama ti si seljandura sto kur go boli za se... ameba. voopsto neznam zasto si go gubis vremeto na forumot pa pogotovo vakvi temi... ohhh wait, ti si stabski kurton sto se pojavuva pred izbori i jade gomna za vmro...

ajde produzi sega
Автоматски споено мислење:

Se javi cistacot na klozeti od Australija :)

Inace neam stab kolku za tvoja informacija :)

ohh tutunaru, se znaeme nie podolgo zname sto gomno si ti.... i majkati bi ja prodal za 10 denari jasno ni e

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
a koj rece deka ne ni precelo? tebe ne ti precelo ama ti si seljandura sto kur go boli za se... ameba. voopsto neznam zasto si go gubis vremeto na forumot pa pogotovo vakvi temi... ohhh wait, ti si stabski kurton sto se pojavuva pred izbori i jade gomna za vmro...

ajde produzi sega
Ako tebe najobicno prasanje ti preci slobodno izlezi od temava kopito edno selsko. I onaka osven so za kurvi i kokteli da kazuvas za nisto drugo ne te biva. :)

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.277
Момче време е да се исклучиш од форумов и да побараш помош во ветеринарна станица!
Овде нема такви кои можат да ти помогнат, ти си специјален случај за ветеринарен институт!
...во секоја втора реченица или коментар, пишуваш “да ти кажам кур ме боли,.... Добро бе тенџере едно глупо,..... tele edno,.... zenati se ebava ama sarma najubava pravi,.... ebate kreten,.... Глупав еден,.... Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено,.... Glupav,.... trup eden,... Muabetot e glup si kako kur...,..... Mozno e be da si tolku glup?,..... Glupav,.... исти кур различно пакување,.... Се испозапаливте како некој мајмуни......

Е сега до @Ѓорѓи Н. и сите останати (па и за мене важи) што мислите со кого овде си имаме работа?
Зошто дури и од администрацијава се впушта во дискусија и му објаснува некои работи на ... дотичниот?
Се работи за клон или за заштитена зверка(некој заболен мод)?
Гледам користи латиница кирилица, чудно!

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Момче време е да се исклучиш од форумов и да побараш помош во ветеринарска станица!
Овде нема такви кои можат да ти помогнат, ти си специјален случај за ветеринарен институт!
...во секоја втора реченица или коментар, пишуваш “да ти кажам кур ме боли,.... Добро бе тенџере едно глупо,..... tele edno,.... zenati se ebava ama sarma najubava pravi,.... ebate kreten,.... Глупав еден,.... Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено,.... Glupav,.... trup eden,... Muabetot e glup si kako kur...,..... Mozno e be da si tolku glup?,..... Glupav,.... исти кур различно пакување,.... Се испозапаливте како некој мајмуни......

Е сега до @Ѓорѓи Н. и сите останати (па и за мене важи) што мислите со кого овде си имаме работа?
Зошто дури и од администрацијава се впушта во дискусија и му објаснува некои работи на ... дотичниот?
Се работи за клон или за заштитена зверка(некој заболен мод)?
Гледам користи латиница кирилица, чудно!
:pos: :pos: :pos:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.720
Поени од реакции
25.142
Ako tebe najobicno prasanje ti preci slobodno izlezi od temava kopito edno selsko. I onaka osven so za kurvi i kokteli da kazuvas za nisto drugo ne te biva. :)

znam ti, najveke se palis koga zborat za kurvi i kokteli toest majka ti... ne preci prsanjeto precis ti kako predavnicka pojava i stabski pacov sto od izleguva od kafez pred izbori. ti i alma ste isti kurac, kurtoni za edna upotreba. zatoa i nema poenta, nisto sto ti ovde pisuvas nikoj ne go zema za relevantno, ko sto rekov se znaeme podolgo vreme ovde ti si samo edna stabska ameba

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Ај сега на никого не му пречеше ФИРОМ....а да отвараме колку е опсегот на употреба на ФИРОМ а колку на Северистан.

Kajgana Shop

На врв Bottom