СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
23 мај 2019
Мислења
4.552
Поени од реакции
5.279
Греота :pos:

Колку години имаш? 12? :)
А што да му одговиорам на инфантилен копук кој пишува вакво нешто “Za kurov moze da mi se fatis i ti i tie kako tebe“, да не треба некоја сериозна дискусија да се развие. Таквите може само да ги сожалуваш, посебно да ја сожалуваш мајката која родила и одгледала таков копук.

За годините, имам доволно за да знам со кого си имам работа и дека не постои и најмала можност да од тебе стане човек.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
А што да му одговиорам на инфантилен копук кој пишува вакво нешто “Za kurov moze da mi se fatis i ti i tie kako tebe“, да не треба некоја сериозна дискусија да се развие. Таквите може само да ги сожалуваш, посебно да ја сожалуваш мајката која родила и одгледала таков копук.

За годините, имам доволно за да знам со кого си имам работа и дека не постои и најмала можност да од тебе стане човек.

Tipicen primer za tebe i tie kako tebe e toj so zenati se ebava ama sarma najubava pravi. Ti prasuvas edno toj kako nekoj bot vergla te edno isto.. ebate kreten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Глупав еден, софтверот е само пример... Заборави на софтвер замисли дека купуваш компири, што сакаш замисли дека купиваш. Таму има адреса и држава каде што сакаш производот да ти е доставен. Зошто таму пишува FYROM?

Изгубен случај
Ете, сега ми е јасно зошто се промени уставното име. Грев(че). Уште со Бугарија да ја „нареди“ Зоки и се ќе биде „потаман“. И бугарскиот „софтвер“ да го средиме. Труп недоделкан.
Автоматски споено мислење:

Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено, дали едните или другите :) Друг беше муабетот али небитно :)
Муабетот беше за СОФТВЕРОТ :LOL:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ете, сега ми е јасно зошто се промени уставното име. Грев(че). Уште со Бугарија да ја „нареди“ Зоки и се ќе биде „потаман“. И бугарскиот „софтвер“ да го средиме. Труп недоделкан.
Glupav

Imas odgovor ili nemas? Ne tuku mi verglaj trup eden

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287

Муабетот беше за СОФТВЕРОТ :LOL:
Muabetot e glup si kako kur... ne mora da e software, ete kompiri nekq bidat :)

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Muabetot e glup si kako kur... ne mora da e software, ete kompiri nekq bidat :)
Компирите ќе бидат источно-македонски, да не е се северно-македонско. И органот кој толку го спомнуваш редно е да му дадеме соодведна додавка која нема да го менува неговиот идентитет... средно-македонски кур... може ли? Или сакаш да формираме комисија која ќе го забетонира, стално да е бетон јак.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Компирите ќе бидат источно-македонски, да не е се северно-македонско. И органот кој толку го спомнуваш редно е да му дадеме соодведна додавка која нема да го менува неговиот идентитет... средно-македонски кур... може ли? Или сакаш да формираме комисија која ќе го забетонира, стално да е бетон јак.
Glupav

Ovraras websajt na internet. Pravis naracka na proizvod i tamu pisuva adresa i drzava na dostava, FYROM.

I? Imas odgovor ili nemas? Zosto ne pisuva Republika Makedonija?

Mozno e be da si tolku glup?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Glupav

Ovraras websajt na internet. Pravis naracka na proizvod i tamu pisuva adresa i drzava na dostava, FYROM.

Ако не знаеш зошто после 25 години, јас од нула да ти објаснувам?
Знаеш ли дека... вадиш документ од „нашата држава“ и на неа пишува(ше) Република Македонија. Знаеш ли зошто? Затоа што тоа ни беше (уставното) име. Знаеш ли зошто во иднина на документите ќе ни стои Република Северна Македонија? Затоа што тоа ни е сега уставното име.

Знаеме дека на многу места „надвор“ користеа tfyRoM од свои причини, ама тоа беше нивен избор така да ни се обраќаат. И што има тоа врска со муабетот? Заради тоа ли се промени уставното име? Не биди смешен, многу не ти реплицираат веќе, дното го проби.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Glupav

Ок и така да е. Тоа е претпоставувам е странски сајт, па во таа смисла идиме (надворешна употреба било ФИРОМ) и наместо NORTH MACEDONIA стоело FYROM.

Што правиме сега со ова Северна за домашна употреба, кое со смена на уставот е задолжително да се употребува во институции, јавни исправи и слично?

Или поголема е придобвиката што сега на сајтовите стои North, тоа за домашна употреба не е битно?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.391
Поени од реакции
30.839
Ајде Васиљи, ајде Забрчанци, све ли да ви намести човек треба.
Toa oti go zaebavaat od zena mu go shamara i mu dade najglupo ime vo istorijata na negoviot sin.

Glupav

1589280957850.png

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ако не знаеш зошто после 25 години, јас од нула да ти објаснувам?
Знаеш ли дека... вадиш документ од „нашата држава“ и на неа пишува(ше) Република Македонија. Знаеш ли зошто? Затоа што тоа ни беше (уставното) име. Знаеш ли зошто во иднина на документите ќе ни стои Република Северна Македонија? Затоа што тоа ни е сега уставното име.

Знаеме дека на многу места „надвор“ користеа tfyRoM од свои причини, ама тоа беше нивен избор така да ни се обраќаат. И што има тоа врска со муабетот? Заради тоа ли се промени уставното име? Не биди смешен, многу не ти реплицираат веќе, дното го проби.
Добро бе тенџере едно глупо. Муабетот беше дека секаде сме биле Република Македонија сега Северна.. Се читаш што пишуваш и што те прашав ? :)

Ај заеби :)

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Toa oti go zaebavaat od zena mu go shamara i mu dade najglupo ime vo istorijata na negoviot sin.

Прегледај го приврзокот 250892

Ок ти стави 10 јас 50 ќе ти поставам со fyrom. Ете секаде кај што е fyrom ќе го направат north, и на крај исти кур различно пакување. Се испозапаливте како некој мајмуни на темава за едно обично прашање :) Ако било секаде требало да е секаде така? :)

@k3b aj oti ke reces, aliexpress bilo toa kinesko, da proverime kaj Amazon kako vika

Прегледај го приврзокот 250902

I sea?
Ke se odlogiras od forumov ili?
Obavezno za tebe eve sega :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.391
Поени од реакции
30.839
@k3b vidi najiskreno ti kazuvam, prijavi se kako lice so posebni potrebi, em imas poteskotii so citanje, em imas poteskotii mentalni, em eve imas teski problemi so vidot, a najverojatno imas pocetna faza na demencija ili alchajmer.
glupak.PNG
dostignavme vselenski velicini na glupavost.PNG

Kajgana Shop

На врв Bottom