- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 2
cuski pak istiot komentar ke ti go napisam od onoj drugion post>>> значи ти си од онаа бранша> испран памет као шо наведов кој би можел да биде за сдсм...
Тој багабонт и лопов по дворови на алишта пространи на жица за сушење е кандидат????????????????????????????Амди Бајрам на митингот вечерва во Охрид кажа дека ВМРО-ДПМНЕ ќе освои 48 градоначалнички места. Заедно со тоа на син му во Шутка 49 на коалицијата
Па ќе освојат околу 20 зошто да не. За инат ќе гласам за нив, овие неможам очи да им гледам на ТВ.
кои 20 бе другар
не е тешко да ги дадете имињата на општините нели?
Spored poslednite parlamentarni izbori , SDSM ne bi dobil niedna opstina ( mislam deka vo site opstini pobedi Vmro).
Sega ne znam kako ke bide na lokalni , ali znaejki deka tuka kaj nas se glasa partijata a ne licnosta , mozebi SDSM ke se zasrami ,
Sto vikate koja opstina imaat sansi da ja dobijat, posto ne im gi znam kandidatite ? Moze li da ocekuvaat nekoja opstina ? (realno)
Jas mislam deka Strumica mozebi ke ja dobijat , posto na parlamentarni izbori VMRO pobedi so samo 800 glasa poveke , a i vo Dojran pobedile so samo 100 glasa poveke , vo drugite opstini Vmro pobedi ubedlivo.
Не се секирај,ќе ви ги даеме по 22 Март,посебна програма и интернет кампања ќе ви приредиме.:helou:не е тешко да ги дадете имињата на општините нели?
Сигурни се за Струмица,ако и од неа не се откажат предвреме,зошто нема логика градоначалникот да биде од друга политичка партија различна од онаа на власт.Тоа во последно време станува “погубно“ за општината и граѓаните што живеат во неа.Хахха не се сигурни дали ќе добијат, затоа не знаат да ги набројат во кој места очекуваат да добијат.