СДСМ го поддржува Цаноски!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Zosto se pravite pogolemi muslimani od arapite so sila. Isto ko sandzaklite i bosnjacite turcite vi se nekoj idoli.
Абе шо ми збориш нешто трето. Или коа ме цитираш одговори ми, крај краева не ми кажувај кој ми се мене идоли. Ја ваљда најдобро знам кој ми се мене идоли. И каде виде дека се правам некој „поголем муслиман од арапите„.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Абе шо ми збориш нешто трето. Или коа ме цитираш одговори ми, крај краева не ми кажувај кој ми се мене идоли. Ја ваљда најдобро знам кој ми се мене идоли. И каде виде дека се правам некој „поголем муслиман од арапите„.
Sto da ti odgovoram sto za edna raka zlato verata ja prodadovte i segash sakam da imam doverba vo takvi naslednici.
Predavstvo se prodolzuva po krv.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Sto da ti odgovoram sto za edna raka zlato verata ja prodadovte i segash sakam da imam doverba vo takvi naslednici.
Толку ти е тешко да се сосредоточиш на едно нешто? само мешаш станици. Сеа вера смеша.
Ај ако на муслиман неќеш да му одговориш, на атеист одговори му.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.478
Поени од реакции
5.932
Dajte im sega vie 2 race zlato , mozebi ke gi vratite na korenite :P
Ne e toa , ne se menjalo vera za zlato , ve lazat.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Толку ти е тешко да се сосредоточиш на едно нешто? само мешаш станици. Сеа вера смеша.
Ај ако на муслиман неќеш да му одговориш, на атеист одговори му.
Ti rekov jas vie se ponashate kako turcite vi se pogolemi brajka od nie makedonskite hristijani.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168

ТМРО не биди слеп, што ти е побитно зачувувањето на православието или зачувување на македонскиот јазик и народ?
Само колку за информација ние нема потреба да го браниме православието, бидејќи има и други земји каде то се прави, ама ако ги отфрлаш македонците муслимани како македонци а со тоа и заштитници на македонскиот јазик и идентитет, само допринесуваш за побрзо и посигурно изумирање и уништување на македонскиот јазик и народ.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
ТМРО не биди слеп, што ти е побитно зачувувањето на православието или зачувување на македонскиот јазик и народ?
Само колку за информација ние нема потреба да го браниме православието, бидејќи има и други земји каде то се прави, ама ако ги отфрлаш македонците муслимани како македонци а со тоа и заштитници на македонскиот јазик и идентитет, само допринесуваш за побрзо и посигурно изумирање и уништување на македонскиот јазик и народ.
Mene verata mie bitna kolku i jazikot i nacijata, pravoslavje i makedonskiot identitet e edno.
A za poturcenite i nevernicite ic k** ne me zabole.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Mene verata mie bitna kolku i jazikot i nacijata, pravoslavje i makedonskiot identitet e edno.
Епа ТМРО реалноста е таа да ако ич не те заболе за „потурчените“ и „неверниците“ тогаш нека ти биде јасно дека само така се зголемуваат шансите да исчезне македонскиот јазик и народ, а кога ќе го нема македонскиот народ и јазик тогаш сеисто ќе биде дали тие биле православни или „потурчени“ и „неверници“.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

Еј.. голем вернику, дај оди исповедај се пред да ни проповедаш некои апсурди.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
а мислиш потурчените онака си се потурчиле ... они си знаат која мака ја имале ...
влашките жени за шо тетовирале крст на челата ... за да не ги зимаат и потурчуваат ...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ti rekov jas vie se ponashate kako turcite vi se pogolemi brajka od nie makedonskite hristijani.
Навистина ми е под ниво да реплицирам на член што покажува олкава индоленција во неговите постови, ама стварно збориш неповрзани работи. , како заклучи ти кој ми се „поголеми браќа„.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Го поддржа потесното раководтсво на СДС бидејќи не се договорија со ВМРО. Многу мал дел од гласачкото тело на СДС ќе му даде поддршка, најголемиот дел ќе гласа за Славко Котески. Познавам во градов дури и од оние “најтврдите“ од СДС кои му даваат поддршка на Котески. Како стојат работите, Котески и Мерко ќе одат во втор круг каде што победникот ќе го одлучува гласачкото тело на Цаноски.

Дали во Струга СДС има гласачко тело???

Член од
12 март 2009
Мислења
79
Поени од реакции
1
Торбешите се Македонци муслимани. Тие се веќе во уставот
ТОРБЕШИ СЕ ТОРБЕШИ ИНАЧЕ БИ СЕ ВИКАЛЕ МАКЕДОНЦИ МУСЛИМАНИ ..
...СЕГА КЕ ВИДИТЕ КОЛКУ НЕ ИМА НАС ..
КЕ БИДЕ И МОЗДА ВТОРА ЕТНИЧКА ГРУПА ВО МАКЕДОНИЈА ПОСЛЕМ СЛАВО/МАКЕДОНЦИТЕ.

КОЈ СЕ ПРОДАЛ ...ХАХАХХА ТИ ИЛИ НИЕ ТОРБЕШИТЕ ...
ТИ ЗБОРУВАШ МУСЛИМАНСКИ ЗБОРОВИ ...
ИМАШ ПРЕЗИМЕ СО АЏИЈА ...
ИМАС ОБИЧАЈИ МУСЛИМАНСКИ ..
УШТЕ САКАШ

...Е СЕГА ПРАШАЈ СЕ ШТО СИ ..____

ТОРБЕШ ГОРАНЦИ ПОМАЦИ ЕДЕН ТРАКИНАЈАНСКИ РОД.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Фијат е гад кого воопшто не го ценам и не сакам да победи во Струга. Мислев дека ВМРО и СДСМ ќе се договорат за да поддржат еден кандидат, ама како по обичај мора меѓусебе да се раскараат и да отидат други да поддржат.

Kajgana Shop

На врв Bottom