Меѓу 0:6 и 0:7 се подлизнува во глумата асетот.
Цел театар и цела есенција на постоењето на Никола Димитров е содржана во таа милисекинда глуматање.
Тоа е онаа несигурност кога знаеш дека им вреѓаш интелигенција на напатената сиротиња која те поддржува и гласа, потајно се надеваш дека се доволно малоумни за да ти поверуваат на лагите, но сепак има нешто што те јаде од внатре, некоја скепса која не ти дозволува да изговориш кохерентна мисла.Меѓу 0:6 и 0:7 се подлизнува во глумата асетот.
Цел театар и цела есенција на постоењето на Никола Димитров е содржана во таа милисекинда глуматање.
Што му значи ова:Тоа е онаа несигурност кога знаеш дека им вреѓаш интелигенција на напатената сиротиња која те поддржува и гласа, потајно се недаваш дека се доволно малоумни за да ти поверуваат на лагите, но сепак има нешто што те јаде од внатре, некоја скепса која не ти дозволува да изговориш кохерентна мисла.
Кутар Николче тој, попаметен е кога ќути. Арно си ќутеше досега, не му требаа вакви говори, особено не на тема правда после сите брутални силувања на правната држава во изминативе 4 години.
Да ги турнат за да запалат, веројатно. Помош бараат, поддршка. Поддршка за да продолжат да ги прават магариња.Што му значи ова:
„И сите вие што не сте задоволни од нашево туркање напред, турнете не сега, во Среда“.
Некако антиреклама ми е ...
Инаку, овој вмровец со тапија е
Некоја нова мода
Па не ќе да е некоја нова мода...Најинтересно е што истите луѓе пред секои избори го прават тоа...
Да имав членска книшка од СДССМ и да сум трчал 20 години по СДССМ немаше да ја палам членската книшка туку самиот себеси.Некоја нова мода. Палење на членски книшки пред избори.
Член на СДСМ од Гостивар: По 20 години трчање за партијата, понижување ми е да ја имам оваа книшка
Најинтересно е што истите луѓе пред секои избори го прават тоа...
Палењето јавно на партиска членска книшка има двојна придобивка.Некоја нова мода. Палење на членски книшки пред избори.
Член на СДСМ од Гостивар: По 20 години трчање за партијата, понижување ми е да ја имам оваа книшка
Најинтересно е што истите луѓе пред секои избори го прават тоа...
Најреален одговорДа имав членска книшка од СДССМ и да сум трчал 20 години по СДССМ немаше да ја палам членската книшка туку самиот себеси.
Фрката е, зашо ако е типот од Гостивар ова е снимано у парк у Тетово?
Сигурен бил дека не го познавал. Во очи те гледа и те лаже.Пошто Заефффф кажа дека не го знае на Димишкова брат и на дуелот со Мице :
Неофицијално сите кешој, од рекетот на Боки према Орце завршиле кај Зоки, затоа и Боки пропеа пошто договорот бил да не лежи, ама на крај испадна да го стрпаат за сите останати.
ииии за ова со “тетратките“ не сум знаел.
На референдумот, го имаа избирачкиот список со телефонски броеви на нивни пациенти и друг вид на заинтересирани, хм дури имам и забелешка за тоа доставено до изборната комисија само што сите до еден беа северџгани или симпатизери и се водеа од принципот, “само да има некоја паричка во џебот ебеш име и идентитет“.
Пред некој ден гледам млади северџгански сили на СДСс со деловодник (со димензии како оние матичните книги на родени) не тертатка како говориш, ги посетува нивните пациенти во моето соседтсво, и не не се срамат ами јавно се покажуваат -- кај кои профил на “лујџе“ имаме недостаток на срам и совест?
Автоматски споено мислење:
...ред е нашето кротко и скромно гомце од Муртино да иде во историјата и да му се суди за велепредавство.
![]()
Од Беса имаат мала минимална помош, ама од ВМРО добија максимална помош. Затоа имаат 2 пратеници предност.Да, имале тетратки, и во некои изборни кампањи во штабовите тетратките биле од А4 формат, а некои кампањи биле оние помалите обични тетратки.
Сега за овие избориве кои завршија немало воопшто тетратки, од причина што енормно бил намален бројот на луѓе кои оделе во штабовите на СДСМ.
Имало гневни членови од разни причини, кој не бил вработен лично, на некои деца не им биле вработени, некои очекувале бизнис тендери да асфалтираат улици и да бркаат прсти во медот.....
По ова што познајникот ми го кажа за незадоволството низ штабовите на СДСМ, партијата уште и солидно поминала на изборите, имаат 2 пратеници предност, иако имаат мала минимална помош од БЕСА за таа предност.