СДСМ нуди бесплатна правна помош за сите оштетени со доаѓањето на власт на ВМРО-ДПМНЕ
„Во државните институции ВМРО-centar.mk
Нудам бесплатна психолошка помош за сите од СДС:
Секој ден читање на Чудните доживувања на Петер Шлемил од Аделберт фон Шамисо:
Прегледај го приврзокот 424239
Прегледај го приврзокот 424240
Прегледај го приврзокот 424241
Овој лик е зоти Филипче или немој ММА тепач?...
..според мене единствен спас им е де-регистрација на партијата!posle Dime cjurka teshko sds da se vrati o igra, go prashuvaat nekoi ,,novi" prijateli, odish li vo parlament?, da vika, rekreativno,bivsh lider i pretsedatel im beshe, shto gjubre od covek i nikogash nema da mi bide jasno kako go izbraa i prifatija da gi vodi ovaa neopevana budala, spas im e samo site shto im se vo parlament da si dadat ostavki i mesto niv slednite na lista iako i tie slednite kojznae kakvi se, barem da ne bile vo vlada i na drugi funkcii
...ти го гледаш резултатот, а не ја гледаш причината, како ќе работи инфективно одделение, ако нема инфектолог? не читаш дека за време на СДСМ не дале ниедна специјализација за инфектолог за да би работел на инфективна, кој сакаш да работа интернист- кардиолог ли како во 1958 и за време на СДСМ овие 6 години со позајмен инфектолог амбулантски без болнички кревет?Ajde pocnaa I bolnicive so politika da se bavat, ne deka smrdsm se za mirisanje ama vmronite se govna. O zalna RSMonijo