СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 септември 2010
Мислења
6.382
Поени од реакции
8.987
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.982
Поени од реакции
7.630

Нудам бесплатна психолошка помош за сите од СДС:

Секој ден читање на Чудните доживувања на Петер Шлемил од Аделберт фон Шамисо:

Прегледај го приврзокот 424239
Прегледај го приврзокот 424240
Прегледај го приврзокот 424241

Tvojov post treba da se stavi kako Titel na sekoja Tema na mnogumina ce im bidi od korist da se pronajdat kade se zagubile vo Lavirintot.
Original od knigava

@Staufer
Poshto si po citanjevo i ako ne si ja prochital, eve ti prilika ;)

Член од
30 декември 2021
Мислења
159
Поени од реакции
207
posle Dime cjurka teshko sds da se vrati o igra, go prashuvaat nekoi ,,novi" prijateli, odish li vo parlament?, da vika, rekreativno,bivsh lider i pretsedatel im beshe, shto gjubre od covek i nikogash nema da mi bide jasno kako go izbraa i prifatija da gi vodi ovaa neopevana budala, spas im e samo site shto im se vo parlament da si dadat ostavki i mesto niv slednite na lista iako i tie slednite kojznae kakvi se, barem da ne bile vo vlada i na drugi funkcii

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.435
Поени од реакции
5.150
posle Dime cjurka teshko sds da se vrati o igra, go prashuvaat nekoi ,,novi" prijateli, odish li vo parlament?, da vika, rekreativno,bivsh lider i pretsedatel im beshe, shto gjubre od covek i nikogash nema da mi bide jasno kako go izbraa i prifatija da gi vodi ovaa neopevana budala, spas im e samo site shto im se vo parlament da si dadat ostavki i mesto niv slednite na lista iako i tie slednite kojznae kakvi se, barem da ne bile vo vlada i na drugi funkcii
..според мене единствен спас им е де-регистрација на партијата!

Злото кое им го направија на Македонците и Македонија ќе остане засекогаш во меморијата на Македонците!

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.382
Поени од реакции
8.987
Член од
27 октомври 2017
Мислења
631
Поени од реакции
911
Ajde pocnaa I bolnicive so politika da se bavat, ne deka smrdsm se za mirisanje ama vmronite se govna. O zalna RSMonijo

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Ajde pocnaa I bolnicive so politika da se bavat, ne deka smrdsm se za mirisanje ama vmronite se govna. O zalna RSMonijo
...ти го гледаш резултатот, а не ја гледаш причината, како ќе работи инфективно одделение, ако нема инфектолог? не читаш дека за време на СДСМ не дале ниедна специјализација за инфектолог за да би работел на инфективна, кој сакаш да работа интернист- кардиолог ли како во 1958 и за време на СДСМ овие 6 години со позајмен инфектолог амбулантски без болнички кревет?

Screenshot 10-04-2024 17.02.59.png
Screenshot 10-04-2024 16.56.15.png Screenshot 10-04-2024 16.57.02.png
Screenshot 10-04-2024 16.57.15.png

...денес, на сајтот на ЈЗУ Клиничка болница Битола ги има следниве податоци околу одделот за Инфективни болести, а од кога е фотографијата која е поставена не знам, но морам да приметам дека битолската клиничка болница е пример за сите здравствени институции како треба да се облечени на работно место еден медицински кадар со соработниците, а не денес низ сите клиники и болници здравствените работници се облечени како во циркус, со шарени униформи и капи, хигиеничари, болничари, администрација со бели униформи кој како ќе му се присака, а се знае кои се професионални униформи на работни места:

- докторот во бел мантил или бел костим, медицински сестри во плав мантил или плав костим, а здравствените соработници односно немедицински кадар како болничари и хигиеничари во мантил со сива боја,
Браво за Битола! :bravobe:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
....дајте бе партијо на СДССМ тргнете ја ова Богданка Кузеска со коментари околу политичари кои се сега на Власт, не само што е антипатична, туку одава нејзиниот глас дека е глупа како точак, иако е новинарка изјавите се како децата мали „ќе каже на учителката“ околу Ташковски, ви ја вреѓа СДСМ партијата, нема капацитет ни ВМРО ДПМНЕ да и реплицира на нејзините обвинувања на Министерството за внатрешни работи и таму на позииции се некосени ливади, еве да посетам на дотичната за активноста на Минстерство за внатешни работи кога таа со се СДСМ беа на власт пред некоја година со се' министерот нејзин Оливер Спасовски колку биле работливи во тоа министерство со доделување бесправно на 200 македонски пасоши на странски криминалци,

обичнните службеници биле осудени, а главните кривци на ова мафиозно доделување на македонски пасоши со пази ваму, лажен идентитет, сега се сончаат некаде на Тенерифе или јадат бурек како Ташковски погрешно работел!

...ВМРО ДПМНЕ ја повторува грешката на Грујо, кога нема да апсат кривци, на крај кривците ќе јадат бурек за нив, затоа кричери како В.Филипче и други да не ги редам, лаат се уште по социјални мрежи и ТВ медиум, а не си го гледаат сопственото ѓубре што го оставиле позади себе, а најтарагично дека сеуште никој не одговара за ВЕЛЕПРЕДАСТВО, а македонски патриоти овинети дека си ја сакаат Македонија, сеуште се во затвор во сопствената држава!

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.382
Поени од реакции
8.987

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.382
Поени од реакции
8.987