САД - Гана | 26 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на овој дуел?

• САД

Гласови: 34 65,4%
  • Гана

Гласови: 18 34,6%

• Вкупно гласачи
    52
Статус
Затворена за нови мислења.
Сад имаат доста јак тим...но сакам Гана да оди понатаму...

Според мене Сад мислам дека би требало да иде понатаму али и Гана не е лош противник..Само да има добар фудбал другото не е битно :)

Сакам да оди САД заради тренерот..некако ми е многу кул...:)

САД мислам дека имаат поголеми шанси ама јас навивам за Гана. Уживам во победи на малите тимови над гигантите, се надевам Гана ќе ги растури Американците :)

Гана има добар состав, физички и кондициски се доста спремни. Али верувам во тимската игра и во поединците на САД, како Донован или Демпси и навивам за нив. Јенкс FTW !!!

Ќе биде денес многу интересно......очекувам победа на САД

После се, Америка сватија дека треба да го подобруваат фудбалот, во последниве 10тина години се промовираа како екипа со голем потенцијал со можност во блиска иднина во некое од наредните мундијали да се меѓу фаворитите.
Гана се единствените кој ќе ја бранат честа на Африканциве... многу среќно се пробија, наместо во нагорна, нивните резултати покажуваа дека одат во надолна линија, победа-реми-пораз, затоа не очекувам ништо поише од нив во овој дуел освен пораз од мин. 2 гола разлика.

бидејќи дебиливе од групата Ф не се во оваа фаза, ми преостанува до финишот да навивам за Јенкис и по малце за Бразил.

Како што кажа Баже, фудбалов во САД во последните неколку години е во голем подем, многу се вложува, и за разлика од минатато сега играат многу понапаѓачки фудбал. Гана скоро со никаква игра, и со многу среќа стигнаа до тука, па ако биде се како што треба, очекувам рутинирана победа на американците.

Американциве кога е во прашање прво место во било кој спорт нема да заспијат додека не го имаат. Премногу вложуваат во спортот, сите знаеме како сакаат да постигнат успех, но проблемот со фудбалот кај нив беше што не беше воопшто развиен и популарен. Сега дознаа што се вика за него и полека полека ја покажуваат нивната сила и во овој спорт. Нема спорт во кој не се/не биле први, па ако не ова СП, другото сигурно стигаат и многу подалеку. Очекувам да ја поминат Гана :)

Оф... damn it :( губат со глуп гол бе, ај, знае Донован како :)

Ете го бе :) Машала, многу добра репрезентација направиле, од натпревар во натпревар се се подобри и подобри.

А што сега Џену :( не бивит .(

Ах бре јенкс, ќе ме удри бедот сега за нив. Ау колку ги мрзам африканциве еј...

Едит.
Еве го Мунтари, ај надежта се враќа, ваљда ќе направи некој пенал... :icon_lol:

Браво НИГЕРИ...мајсториски ги еб.вте кошаркариве, ваљда сеа ќе се уверат дека не се за фудбал.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom