Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
имате ценовник на страната на ДР.Анчевски што се однесува до трансплантацијата.

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
имате ценовник на страната на ДР.Анчевски што се однесува до трансплантацијата.
Пресадување на коса(цената се формира во зависност од препорачаниот метод и големината на кое се пресадува)
ова е за тебе ценовникот :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
дали некој знае нешто за лекот fin pros кој што ја има состојката http://en.wikipedia.org/wiki/Finasteride#Male_pattern_baldness

од дамна престанав да верувам дека ако си веќе без коса и цела фамилија ти е со таков проблем дека за тебе нема лек што и да праиш... за ова дознав пред неколку дена и го има кај нас во зегин и тоа за 510 денари... али се наога во лек за простата... човекот што ми кажа го користи веќе 9 години... и има коса за извоз моментално а бил гланц на некои места...особено позади на темето... ако отидете во зегин и прашате нешто идиотите ќе ви кажат ова е за рак на простата и ќелјавоста не се лечи... знам дека овој "елемент" го има и во proscar i propecia... ај некој нешто ако знае нека пише!

прочитав и неколку страни назад видов дека има луѓе кој и не го сакаа баш овој финастерид али типот ми кажа дека апчето од фин прос го делел на 4 дела т.е пиел по 1/4тина на ден и е презадоволен од резултатите... ќе видам као го натерам да ми даде слики ќе ги постирам и тука.

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
па тоа е суштината на оваа тема бе друже затоа е отворена хахааха
читај малце
и не ги питај аптекарите ниту пак докторите не знаат тие за ова

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ако имам наследна ќелавост дали е можно да се спречит?Значит со соодветни третмани и све остало?Или пошо е наследна џабе ми е се' можам само да го забавам опаѓањето?

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
Ако имам наследна ќелавост дали е можно да се спречит?Значит со соодветни третмани и све остало?Или пошо е наследна џабе ми е се' можам само да го забавам опаѓањето?
само можеш да забавеш :)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Ако татко ми е ќељав,значи и јас ќе бидам?:unsure:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
А што е со оние третмани, контроли со некое апаратче(кко чешел) поминувале на косата 15 мин (така 10 ден по ред). Едно другарче имаше проблем со опаѓање на косата и отиде до таму плати 150 евра за 10 дена плус некои шампони му дале итн. Колку е добро тоа?

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Ако личиш на него ......уммм...да:unsure:
Па он коа имаше коса му беше пуцвал,а мене ми е рамна ко на мајка ми,а башка и кој да ме види вика дека сум копија на мајка ми:icon_lol:А и да падне на крај краева,се имам шишано нуларица,не сум толку грд:icon_mrgr:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
абе никој не го провери ФИН ПРОС, лекот од алкалоид дали е ок да се пие или не...а ефтин си е...

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Дали има врска ако се депилираш гради, грб со опаѓање на косата?

Kajgana Shop

На врв Bottom