Хм па види.. поарно би рекол дека треба да се пие мерцот затоа што содржи поголем спектар на витамини.. е сеа има една негативна страна, ствара дебелина и подуеност во образи, така да ако се решиш да пиеш, пиј ги секој ден 4-6 месеца , и после намали на едно во денот.што е подобро, да пијам мерц или бе-комплекс?
Се здебели од апчињата?? Те тераат да јадеш поише или самите апчиња те дебелеат?Хм па види.. поарно би рекол дека треба да се пие мерцот затоа што содржи поголем спектар на витамини.. е сеа има една негативна страна, ствара дебелина и подуеност во образи, така да ако се решиш да пиеш, пиј ги секој ден 4-6 месеца , и после намали на едно во денот.
Јас пиев може 2 години секој ден, се здебелив 12 килограми ама мене ми одеа во прилог затоа што сум висок. Па сега не ги пијам 3 месеца сум на пауза, па сега од Јули здравје планирам по едно на денот да почнам повторно.
Јас би ти препорачал веќе ако си решен да пиеш, пиј ги Фитовал таблетите.
Па и тоа и тоа. Кога ке се напиев по 15 мин мн ми се јадеше. Но не сум активен така да можно е и да не е 100% од нив здебелувањето, макар што сепак мислам дека ствараат апетит.Се здебели од апчињата?? Те тераат да јадеш поише или самите апчиња те дебелеат?
Abe care.....Приметив како малце ми се изретчи косата на едно место многу мало кај шишките,сега не сум сигурен дали е опаѓање скоро и да не се приметува,само ја го приметив.Кажете некое чаре
You are lucky guy, тоа имам да ти кажам. И јас да би имал 28 години ке си користам рогаин , ама сега неможам. . кога знам дека за 4-5 години нема да делува.. па што ке правам тогаш?Pa ako si 18-19 godini a ides nakaj NW2 simptomatcno e. Realno na taa vozrast ne ni moze da bide povekje. Jas sum 10 godini postar od tebe a sega vo momentot bi rekol deka sum NW 1,25
Pred da pocnam bev 1,5 i do nekoja mera diffuse vo predniot del. Sega toa znacitelno go popolniv. Vekje skoro 8 meseci sum na preparati i veruvaj bukvalno ni e edna aplikacija nemam promaseno. Znaci na Revivogen, Rogaine i Keto sum standard i plus po nekad koristam i nesto drugo.
poz
хехе биди срекен уште некоја година да ја имаш на главатаНе, не сум пробал со пилфуд, не сакам ни да почнам сега. Сепак имам 18-19 години и мислам дека е рано за миноксидил.
Планирам здравје по 7-8 години ако ептен ми се повлече косава да почнам да користам, но сега не. Инаку сум NW 1.5 - 2 сега за сега, и немам агресивно опаѓање.
Merz vitaminite ne stvaraat poduenost vo obrazi mislam, toa ti e posledica od sto si se zdebelil . Ima luge kaj koi i ne se poznava taka debelinata, odnosno imaat pokovcesto lice taka da kaj niv nema da ima takov efekt . Inace samite vitamini dokolku ne konzumiras pogolemi kolicestva na hrana nema da te zdebelat. Rabotata e vo toa sto se sto jades se vrzuva vo organimot i na toj nacin doaga do zgolemuvanje na tezina. Se sto sodrzi vitamin B odnosno komplex od B, vlijae na apetitot. Jas gi piev Merz isto taka i toa povekje od dve godini i da , mi napravija problem so tezinata. Znaci treba da se kontroliras, odnosno da si go kontroliras apetitot. Ova ne ti se obrakam licno tebe , tuku na site koi ke se resat da zemaat slicni vitaminiХм па види.. поарно би рекол дека треба да се пие мерцот затоа што содржи поголем спектар на витамини.. е сеа има една негативна страна, ствара дебелина и подуеност во образи, така да ако се решиш да пиеш, пиј ги секој ден 4-6 месеца , и после намали на едно во денот.
Јас пиев може 2 години секој ден, се здебелив 12 килограми ама мене ми одеа во прилог затоа што сум висок. Па сега не ги пијам 3 месеца сум на пауза, па сега од Јули здравје планирам по едно на денот да почнам повторно.
Јас би ти препорачал веќе ако си решен да пиеш, пиј ги Фитовал таблетите.