слушај сега пријателе јас што имам прочитано и сфатено ( немам многу читано)
финастеридот се пие орално и тој делува на целиот организам ... не знам колку процента бесе на скалпот не се секавам ама добар процент го опфака и го блокира ДХТ
е сега лошото нешто кај топикалното нанесување е тоа што е многу тешко да се нанесе на целиот скалп ... а доброто кај финастеридот е тоа што го пиеш и делува на целиот скалп ... а ти нанесуваш само на делови што не ми се свига донекаде али не е толку ризичен ко финастеридот
значи барем од тоа што го имам прочитано ке ти направам една споредба
нај јакото нешто што се примa e Dutasteride и e 10 пати појак од Finasteridot a додека Saw palmetto e 100 пати послаб од Финастеридот
(грубо кажано)
и многу луге немат никакви ефекти од Saw palmetto а додека голем процент се задоволни од Финастеридот
така да од оваа проценка се откажувам од Saw palmetto
е сега за Ревивогенот не знам не сум барал колку е јак и колку ветува резултати
инаку за мене лично не се осекам да ми опага косата туку мислам дека опадна пред една година и ми го проретчи темето
може и сега да пага де ама не толку обилно така да мислам дека можам да поминам и со некој поблаг дихидротестостерон блокер
ке пробам да најдам и повеке информации за Ревивогенот
е сега има shampoo i conditioner
ти conditioner користиш?
инаку знам од каде да го најдам преку интернет него сакам да знам дали се наплака поштарина, колку време се чека, со што се плака и слично
--- надополнето ---
dejan1982 abe toa Revivogenot nesto pustal boja tocno li e toa
duri pernicite stanuvale zolti ?