Picasso`
Schizophrenic!
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 4.149
- Поени од реакции
- 197
Ke meshash voda i zejtin a?Онаму каде што се бановите и за сите останати членови на форумов. Нема опција "Банирај албанец" и "Банирај ****" (ќе оставам на твојот интелект да ја реши равенката со звездичките).
Дури и ПРВИОТ пост на темава ти е провокативен а бараш Албанците да ги банираат поради ПРОВОКАЦИЈА?
Зошто? Како? Што?
Ако единствена утеха во одбрана на твојата теорија (која патем, ич не ми чуе каква ти е) ти е директната навреда и плачењето по банирање на оние другине, би ти предложил да размислиш за теоријата која ја имаш.
Кога веќе си решил да учествуваш на темава И ДА НАВРЕДУВАШ ПО СВЕ албанско, остани маж до крај и не плачи.
Во спротивно, ќе биде баниран Дардан (шиптарот) и ти (******), поради прекршување на правилата на форумот. Ама заедно, рака под рака
Inaku sigurno sega ke dobiesh porana (PP) znaesh, kade shto ke bidesh izdvoen od drugite Albanci kako visoko intelektualno obrazovano biche
Moja preporaka, ne go baniraj, interesen mi e, me prai da se custvuvam kako da sum na 15 sprat, a nego da go gledam pred vlez.
Inaku... Rusija... Kur se trese vo ladna voda.
Sigurno toj shto go kaza toa, ke bide nashamaren od Putin za pristrasnite izjavi...
Si znae Putin do kade mu e cergiceto.