- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
World war 3Не се знае,ама ако влезат Русиве во Косово...
World war 3Не се знае,ама ако влезат Русиве во Косово...
World war 3
Еј ова со Нострадамус е најсмешното нешто шо сум го чул.:pos2::pos2::pos2::pos2: Дај жити се побрзо постирај се шо ќе најдеш по нетов да се посмееме малце.:pos2::pos2::pos2::pos2:абе за World war 3 ке има и тоа го знаат сите само несакаат да се помират со тоа. Нострадамус предвидел и 3 world war и тоа за вода. знаете така ? а добро знаеме дека Нострадамус се што предвидел се остварило и таа World War 3 ко шо рекол нострадамус ке биде помеѓу црвените ( русите ) и богатите ( американците ). Може некој ке си рече АБЕ ШО ТРЕСЕ глупости овој. Но верувам дека барем 4 5 души знаете за ова од форумов шо спамате па ке можете и да ме подржите. А ако не е така јас ке побарам на нет информации за ова па ке постнам пак
Да сум слушнал за тој Нострадамус, ама дечко како прво јас лично голем скептик сум за такви глупости, а како второ WW3 е мноогу далеку. Зошто? Затоа што таквата војна би била предизвикана од Русите и Америте, значи ако Америте се дебели и богати не се глупи, тие ќе дозволат и ќе ги исполнат барањата на Русија, а оваа за возврат пак ќе си седи мирно и нема да им се меша во ‘‘водењето и попувањето во светот‘‘. Американците знаат какви може да бидат загубите од таква војна и повеќе од сигурно е дека нема да се нафатат на таков потег.абе за World war 3 ке има и тоа го знаат сите само несакаат да се помират со тоа. Нострадамус предвидел и 3 world war и тоа за вода. знаете така ? а добро знаеме дека Нострадамус се што предвидел се остварило и таа World War 3 ко шо рекол нострадамус ке биде помеѓу црвените ( русите ) и богатите ( американците ). Може некој ке си рече АБЕ ШО ТРЕСЕ глупости овој. Но верувам дека барем 4 5 души знаете за ова од форумов шо спамате па ке можете и да ме подржите. А ако не е така јас ке побарам на нет информации за ова па ке постнам пак
еве конечно вистинско размилувањеМалку ја искривија изјавата, западните медиуми.
На моќните воено-индустриски и банкарски (сиви) еминенции во САД, сепак им треба радикализирање на состојбата. Вложувањето на државата (даноци, заеми...) во "одбрана", не е исто без и со силен противник (кој го снема едно време, па се задоволуваа со Садам, Слобо...).
Грубо кажано, болдираното се парите кои ги лапаат гореспомнатите сиви еминенции во услови на нестабилност, кога државата зема повеќе заеми (од банките) за одбрана (воената индустрија)*.
*-во која не спаѓа само производството на оружје, туку и разно разни Blackwater-и и други сл. "логистички сервиси". A и да не го заборавиме делот што ќе го лапнат нафташите за мобилизирање (придвижување на добрата).
Кратко: ако е мирно и нема непријател, нема профит за моќните (немирнодобски) индустрии кои стојат зад САД-политиката.
Ете затоа, меѓудругото, ќе се изнаслушаме дека Русија е спремна за војна, деновиве.
Pametno.Малку ја искривија изјавата, западните медиуми.
На моќните воено-индустриски и банкарски (сиви) еминенции во САД, сепак им треба радикализирање на состојбата. Вложувањето на државата (даноци, заеми...) во "одбрана", не е исто без и со силен противник (кој го снема едно време, па се задоволуваа со Садам, Слобо...).
Грубо кажано, болдираното се парите кои ги лапаат гореспомнатите сиви еминенции во услови на нестабилност, кога државата зема повеќе заеми (од банките) за одбрана (воената индустрија)*.
*-во која не спаѓа само производството на оружје, туку и разно разни Blackwater-и и други сл. "логистички сервиси". A и да не го заборавиме делот што ќе го лапнат нафташите за мобилизирање (придвижување на добрата).
Кратко: ако е мирно и нема непријател, нема профит за моќните (немирнодобски) индустрии кои стојат зад САД-политиката.
Ете затоа, меѓудругото, ќе се изнаслушаме дека Русија е спремна за војна, деновиве.
Не сме ние предмет во темава шипурко Косово е ,нас остави не за нив збориме овде и за тоа што може да се деси,тоа дека сте докажале како се брани татковина е убава фраза за самодоверба и пување у кафана ама уствари сам треба да знаеш дека таа татковина ви ја дадоа т.е за ништо не сте ибориле..Hey DRM NRM ili FYROM ne znam sto si, kosovskite albanci mu pokazale na cel sveto kako se brani tatkovinata, ajde vie sega ke vidime kako ke ja branite drzavata posto grcite ve zaebat sekogas koga mu se krene,i so vasiot identitet igrat kako so toaletna hartija