Кој пубертетски?xD Ова ако беа обични шанси но комент,ама јас ипак мислам дека ти имаш промашено утакмицата... o.oод такви ко ночерино и аквилани ние лани не фативме 4-то место така да за мене тие се обични шанси pos
а се чудам зошто никој не го коментира пубертетскиот потег на неста...
гледај смајлито бе -.-Кој пубертетски?xD Ова ако беа обични шанси но комент,ама јас ипак мислам дека ти имаш промашено утакмицата... o.o
Јас видов дека гурна Хајнце/Кркич некој со долга коса беше...Ама мислам дека нешто се тегнеа пред тоа затоа...гледај смајлито бе -.-
ако најдам видео ќе ти покажам кој потег (не знам дали беше неста ама некој на некого маваше...)
па така нешто во шеснаесетникот на милан мислам бешеЈас видов дека гурна Хајнце/Кркич некој со долга коса беше...Ама мислам дека нешто се тегнеа пред тоа затоа...
Среќа што Неста ви ја даде топката гол да дадете а 3-те гола како ги даде Милан па викаш дека немало да тепат??? Еден гол ви е подарен шо сакате повеќе.јас од полувреме до крај само 1 го видов милан среќа што абиати се парадираше ко будала инаку ќе тепаше милан ко ќе си го видам тилов
Од такви како Аквилани и Ночерино Милан има 5 победи во низа.од такви ко ночерино и аквилани ние лани не фативме 4-то место така да за мене тие се обични шанси pos
а се чудам зошто никој не го коментира пубертетскиот потег на неста...
Коа ќе бидеш сигурен пишигледај смајлито бе -.-
ако најдам видео ќе ти покажам кој потег (не знам дали беше неста ама некој на некого маваше...)
Абе ти случајно да не си админот на фб на страната на Милан ?Среќа што Неста ви ја даде топката гол да дадете а 3-те гола како ги даде Милан па викаш дека немало да тепат??? Еден гол ви е подарен шо сакате повеќе.
--- надополнето: Oct 29, 2011 6:33 PM ---
Од такви како Аквилани и Ночерино Милан има 5 победи во низа.
--- надополнето: Oct 29, 2011 6:33 PM ---
Коа ќе бидеш сигурен пиши
JoкАбе ти случајно да не си админот на фб на страната на Милан ?
Тешко е ова да се процени, еден играч на Рома се извлекуваше, а другиот одеше накај гол...не се гледа убаво ама мислам дека офсајд беше ово гол ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q-CyhjOfqig
Јок. Чисто ко солза,види го тој лево од ибра одма на почеток,после ќе се обиде да интервенира од позади него,не успешно се разбира.не се гледа убаво ама мислам дека офсајд беше ово гол ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q-CyhjOfqig
лево од Ибра е Стекелнбург, мислиш на Де Роси кој стоеше пред Ибра, ама јас стопирав баш кога Аквилани центрира и се гледа дека дека Ибрахимович е малку по напред од Де Роси, сепак тешка ситуација да се процени, еве на пример Де Роси наместо кон голот да тргнеше да се извлече во спротивен правец, офсајдот ќе беше повеќе очигледен, сепак не сум толку, да се фатам за ситници, не е ситница, ама нема сега да серам за таа ситуација како некои фановиЈок. Чисто ко солза,види го тој лево од ибра одма на почеток,после ќе се обиде да интервенира од позади него,не успешно се разбира.
Не се гледа на сликава ама Де Роси а пред Ибра. Да тргнеше Де Роси на спротивната страна голема е веројатноста дека помошникот ќе сугерираше офсајд. Вака само го зезна помошникот
Факат.Факт е дека рома се појача и тоа со многу добри таленти кои во иднина ќе газат (нормално кога ќе си одат од рома ) арно ама Кевин Принц сам ќе ги тепа.
Некако не ги гледам рома како фаворити овде, иако играат дома, милан си е милан, увек незгоден и моќен.
Конечен тип 2ка