- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Саде глаучи...
Па што има тоа врска бе .. Пирло доби признание од ФИГЦ за најдобар играч за месец септември без разлика колку гола дал или асистенции направил бидејќи на ниво беше сите утакмици што ги изигра .. а ако изберат голман, дали и тој мора да дава голови и асистенции ?6 па не е ни најдобар асистент
100% ќе те послушаат некои луѓе ептен озбилно го сфаќаат фудбалот ко животот да му зависи од тоа ама ајде...Доста бе се расправате Милан-Јувентус!
Не знам за вас, ама јас на теренот видов неколку 'близнаци' според физичкиот изглед:
Освалдо - Ибрахимович
Гаго - Ночерино
Робињо - Емануелсон
И ја викам арно што го пушти Рома и што дојде кај нас.100% ќе те послушаат некои луѓе ептен озбилно го сфаќаат фудбалот ко животот да му зависи од тоа ама ајде...
второво милан има среќа не е свесен колку а овој аквилани арно што го пушти рома ко ќе фати топка само на гол пука
Дај бе не ме јеби, Ночерино шансата, двете шанси на Касано, Аквилани 2 пута да набацеше подобро Ибра и Робињо сами доле можеше милан комотно 5 гола да даде у второ полувреме бидите реални малу да му ебем мајката !!јас од полувреме до крај само 1 го видов милан среќа што абиати се парадираше ко будала инаку ќе тепаше милан ко ќе си го видам тилов
Не заебавај и ти сеајас од полувреме до крај само 1 го видов милан среќа што абиати се парадираше ко будала инаку ќе тепаше милан ко ќе си го видам тилов
од такви ко ночерино и аквилани ние лани не фативме 4-то место така да за мене тие се обични шанси posНе заебавај и ти сеа
Милан 4 пати се реши да нападне даде 3 гола и еднаш се посрамоти Ночерино.