Рома-Милан 29.10.11 - 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Рома

Гласови: 26 34,2%
  • Милан

Гласови: 42 55,3%
  • Нерешено

Гласови: 8 10,5%

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
6 па не е ни најдобар асистент :P

Па што има тоа врска бе :tapp: .. Пирло доби признание од ФИГЦ за најдобар играч за месец септември без разлика колку гола дал или асистенции направил бидејќи на ниво беше сите утакмици што ги изигра .. а ако изберат голман, дали и тој мора да дава голови и асистенции ?

Доста бе се расправате Милан-Јувентус! :tapp::tapp::tapp:

Не знам за вас, ама јас на теренот видов неколку 'близнаци' според физичкиот изглед:
Освалдо - Ибрахимович
Гаго - Ночерино
Робињо - Емануелсон

Доста бе се расправате Милан-Јувентус! :tapp::tapp::tapp:

Не знам за вас, ама јас на теренот видов неколку 'близнаци' според физичкиот изглед:
Освалдо - Ибрахимович
Гаго - Ночерино
Робињо - Емануелсон
100% ќе те послушаат :) некои луѓе ептен озбилно го сфаќаат фудбалот ко животот да му зависи од тоа ама ајде...

второво милан има среќа не е свесен колку :) а овој аквилани арно што го пушти рома ко ќе фати топка само на гол пука :pos:

кој нема да го дадеш ќе ти го дада !! она и ја ќе го погодев, а Неста ноншалантен ко 1-120 да е резултатот !

Како е другари од Рим? btw Далмато не ве спаси, Неста ако не ви даде топка гол не може дадете. :D

100% ќе те послушаат :) некои луѓе ептен озбилно го сфаќаат фудбалот ко животот да му зависи од тоа ама ајде...

второво милан има среќа не е свесен колку :) а овој аквилани арно што го пушти рома ко ќе фати топка само на гол пука :pos:

И ја викам арно што го пушти Рома и што дојде кај нас. :)
Да притиснеше Милан комотно 5 гола ќе дадеше ама незнам зошто се решија да бранат гол цело полувреме.Реално гледано оваа Рома е далеку од врвот на Италија.

Добро изигра Рома мора да се признае,иако судијата беше малу пристрасен...
Милан продолжува со победи кршејќи нова лоша историја!! :))

Конечно падна и тој Олимпико све да му ебем, 5 године мука глеавмо тамо !!
Хулк како беше она минимум 2 разлика ?? :pos:

јас од полувреме до крај само 1 го видов милан :D среќа што абиати се парадираше ко будала инаку ќе тепаше милан ко ќе си го видам тилов :)

јас од полувреме до крај само 1 го видов милан :D среќа што абиати се парадираше ко будала инаку ќе тепаше милан ко ќе си го видам тилов :)

Дај бе не ме јеби, Ночерино шансата, двете шанси на Касано, Аквилани 2 пута да набацеше подобро Ибра и Робињо сами доле можеше милан комотно 5 гола да даде у второ полувреме бидите реални малу да му ебем мајката !!

И тој гол што го дадовте ви го поклони Неста !!

Честито победа до фановите на Милан, заслужена сосема, паметно изиграа и си ги искорисиа вистинските шанси, како што кажав Рома има слаба одбрана, а тим како Милан тоа го искористи ... а лошата одбраната на Рома ја красат Касети и Хуан, за вториот гол Касети го остави Неста сосема сам, да беше Ибра во таа ситуација ќе имаше време да направи салто и гол да даде xD ... а Боатенг зошто доби картон за приговор ??

Не заебавај и ти сеа :)
Милан 4 пати се реши да нападне даде 3 гола и еднаш се посрамоти Ночерино.

Не заебавај и ти сеа :)
Милан 4 пати се реши да нападне даде 3 гола и еднаш се посрамоти Ночерино.
од такви ко ночерино и аквилани ние лани не фативме 4-то место :) така да за мене тие се обични шанси :)pos:)
а се чудам зошто никој не го коментира пубертетскиот потег на неста...o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom