Рок музика и рокерски бендови

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Прееска гледав концерт на Rage Against the Machine у мекскио сити. Добра ствар. Инаку, сеа слушам Rammstein, Genitortures, Naio Ssaion, Nightwish, Within Temptation, Laibach, Dream Theater, Elvenking, Marylin Manson, She wants revenge, Soundgarden, A Perfect Circle, Tool, Lacuna Coil, The Darkness, Queen, Aerosmith.

*Ја пречитува листата* леелеееееееј.......металец сум станал....ај у курац, треба сеа п и сатанист да стануем :pos: :pos: :pos:

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Toreador напиша:
...She wants revenge..
Не е баш дека нешто посебно ги поштуем, али не сум сретнал до сеа некој што ги слуша кај нас...брао:icon_lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Gravity Grave напиша:
Не е баш дека нешто посебно ги поштуем, али не сум сретнал до сеа некој што ги слуша кај нас...брао:icon_lol:
Its HER fault! I swear! :pos: Инаку, ми се допаѓа бендот пошо некако оригинален ми е. Не дека се разбирам којзнае колку во рок/метал, (за да се заштитам од потенцијални "ТИ СИ ФЕЈКЕР!" коментари) ама ептен ми штимат. Текстовите најзакон ми се ~*(^_^)*~

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Да,да, интересни се, и не си фејкер, нема фрка...инаку како би ги класифицирал јас..... да речеме интересна комбинација на New Order, Joy Division, Interpol и Editors.:icon_lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Gravity Grave напиша:
Да,да, интересни се, и не си фејкер, нема фрка...инаку како би ги класифицирал јас..... да речеме интересна комбинација на New Order, Joy Division, Interpol и Editors.:icon_lol:
New order ги знам, а Joy Division само по име, а interpol i editors, не. Инаку, у последно време Blur почнаа да ми се свиѓат. Сим слушнал песна две од нив, ми праи ќејф. Инаку, Naio Ssaion ги открив пред два дена, ептен ќејф ми напраиа.

Пер, да ти кажам, рака на срце, ова металов бил тешка зараза. :pos: До пред скоро бев само транс и такви слични ствари. Инаку, не сум фан на групи како Gorgorth, Slipknot и остала клапа. Со многу животински врекања. Поштуем метал кој е динамичен и со чист вокал.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Хммм....ако сакаш мелодичен рок/метал, не знам ни сам како ги класифицираат нив, пробај да ги слушаш Sevendust , види ако можеш да ги симнеш Honesty, Skeleton Song, Disgrace (од албумот Seasons), Trust, Shine (Animosity) итн..ептен имаат добри траки!:pishtoldz

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
А и не слушнав никој Seether да слуша...не сум задоволен!:pishtoldz

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Mожеби сум глуп, ама до толку мутаф да сум и Seether да слушам..... Не!:wink:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Toreador напиша:
New order ги знам, а Joy Division само по име, а interpol i editors, не. Инаку, у последно време Blur почнаа да ми се свиѓат. Сим слушнал песна две од нив, ми праи ќејф. Инаку, Naio Ssaion ги открив пред два дена, ептен ќејф ми напраиа.

Пер, да ти кажам, рака на срце, ова металов бил тешка зараза. :pos: До пред скоро бев само транс и такви слични ствари. Инаку, не сум фан на групи како Gorgorth, Slipknot и остала клапа. Со многу животински врекања. Поштуем метал кој е динамичен и со чист вокал.

Моја препорака што да слушаш од блур:Coffee & TV, Good Song, Music Is My Radar, Out Of Time, Tender, The Universal, There's No Other Way

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Gravity Grave напиша:
Гижонис..доунлоудот спајвер фри ли е?:icon_lol:

офкорс, тоа све ја сум аплоадирал, додуша малце заборавив да ставам нов албум, ама да завршам со блек сабат и ке ставам

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Zemete slushajte Dire Straits mene Mnogu mi se svijaat

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.135
Поени од реакции
25.669
Гижо напиша:
офкорс, тоа све ја сум аплоадирал, додуша малце заборавив да ставам нов албум, ама да завршам со блек сабат и ке ставам
еве ти предлог најди го албумов и напрај му уплоад (ме мрзи да отворам мој блог)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Daj kazete nekoj dobar PUNK,SKa za slusanje Neznam so da slusam :lud:

Kajgana Shop

На врв Bottom