Рок музика и рокерски бендови

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
ja slusam Rok i metal eventualno..i maj fejvorit bends ar Panteraaaaa mnogu go sakam Phil od Pantera..i sekoj den po 2 puti go gleam PANTERA VULGAR DISPLAY OF POWER part II. osven pantera slusam i Iron MAiden..retko..pa Bon Jovi, Queen, Bryan Adams, Aerosmit<neznam ako se pisuva> E A OD MAKEDONSKIVE BENDOVI BE STO SLUSATE? JA CREAMSON SUNRISE..i drugi.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
дефинитивно Металика и Ганс се најбољи а исто така ги слушам и стонсите и а и чили пеперс и они се добри али заклучок : рок рулз тхе планет

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
KohlBass напиша:
www.pljuga.com Free download na albumi od x-yu rock bendovi, zosto Johnny Stulic barase nesto od Parafi :D

дај директ линк од песните за даунлоад, неможам да се снајдам :)

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
MaLe4kA напиша:
hahaha..leeej...za nigde sum...:P ali koj gi znae..ke svati sto sakase da kaze pisatelot
Ги знам....ги глеаф на сфирка коа сфиреа со ДФЛ и Виктим Јелд...
Сите се ѕверови...само пејачот да не изиграва Тоше Проја....:mist:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
MaLe4kA напиша:
Aerosmith.
hmmmm taka i si mislev! u svaki slucaj tnx
:)
Не ми обрнувај внимание, полудена сум по граматичка исправност.

Цело сабајле денес го утепав на Vh1 и го доглеаф до крај Classic Rock top 100 :nesvest:
Mи скурчи од Def Lepard, Aerosmith, Judas Priest и остали за цел живот:icon_lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Која беше прва?

како бе сум пропуштил, 100 рок песни у 5 саати

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Гижо напиша:
дај директ линк од песните за даунлоад, неможам да се снајдам :)
Gore, kaj sto se sekciite od sajtot (najdesno mislam) ima `MJUZA`, tamu e download sekcija. Probaj taka, ako ne biva, ke dadam link.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Гижо напиша:
дефинитивно рок културата е највлијателна, јас кога почнав да се интересирам за музика не почнав да се интересирам за рап музика, слушав година две, ми се допаѓаше, и тогаш додека слушав рап појма немав како звучи рок музика, но кога првпат слушнав Нирвана, едноставно како што викаат американците "it blow me away", и тогаш дефинитивно си ја пронајдов и сватив кој е музиката што ми лежи на срце, тоа чувство што го имам додека слушам Нирвана или воопшто било кој рок правец или група никогаш не би можел да го опишам.
Ама буквални истото ми се деси.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Рок блог даунлоуд

Гижонис..доунлоудот спајвер фри ли е?:icon_lol:

Kajgana Shop