Рок Фест 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Сите 3ца имаме 16 години и знам дека уше ми се средува гласот, ама немаше кој да пее уше на почетокот и јеби га така испадна... иначе фала за убавите зборови, стално пеењето ми била слаба страна :)

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
четврток идам сигурно, морам веќе да го видам тале со serpentine, еднаш го имам само слушано ама тоа беше со школски бенд:vozbud::vozbud:ќе фучееееее:vozbud::vozbud::vozbud:
tale e zver be :vozbud: mu nema ramen :vozbud: koa ke se zdivi... :vozbud:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Сите 3ца имаме 16 години и знам дека уше ми се средува гласот, ама немаше кој да пее уше на почетокот и јеби га така испадна... иначе фала за убавите зборови, стално пеењето ми била слаба страна :)
Не бе, добар си. Од стил па до идеја, како и останатиот дел од бендот. Ме интересираше само до кај си со еволуцијата :)))) Може да се деси па да не ти одговара подоцнежното оформување на гласот. Никад не се знае хаха

Член од
16 март 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
aa veruvale ili ne duri i mene mi se smuchi od prepucavanja i solenja pamet za ng i fonija. ajt da gi ostaime na raat lugjeto, temava e rokfest. btw, znae li nekoj zaso dole se desava rokfestot a ne gore ko so treba? ne deka ke bese bolje, mkc e beznadezno u vakvo stanje ( + tomce fonija hehehehe ). i backlineot ne bese neso poseben, ko so treba.
ajt pozdrav

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
aa veruvale ili ne duri i mene mi se smuchi od prepucavanja i solenja pamet za ng i fonija. ajt da gi ostaime na raat lugjeto, temava e rokfest. btw, znae li nekoj zaso dole se desava rokfestot a ne gore ko so treba? ne deka ke bese bolje, mkc e beznadezno u vakvo stanje ( + tomce fonija hehehehe ). i backlineot ne bese neso poseben, ko so treba.
ajt pozdrav
mn jasno deka gore e bolje, koj bil na svirki znae :) finaleto na 28mi ke bide gore, kao so mi kazaa edni od grupite :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Горе е потешко за чистење (патос од даски) за разлика од доле (мермер, гранит уотевер) подлога која лесно се чисти. Си имаат искалкулирано овие од МКЦ кој простор да го даваат.
А можда и реновираат нешто (мада ова чисто се сомневам).

Член од
18 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
eve me i mene konecno i eve kje kazam specijalno go napraiv akauntov za da pisam na ovaa tema zasto vaka ne se imam smeeno od mn oddamna
prva rabota nikoj tuka ne moze da kaze koj e metalec ili roker po toa so go nosi (next bile u pomarandza kosuli so ima veze dosle da svirat ako sakam u sorcevi kej dojdam) so me boli cefkata
vtora rabota pa dobro de se ponasate kako vie da imate 12 godini zarem ne znaete deka sekoja godina na rock fest pobeduva toj so kje si donese publika ako vi smeta ic ne doagjajte mene najiskreno ne mi se svigjase muzikata na NG i stoev u orv red so sredniot prst gore i me vidoa site i iskazav edno moe mislenje ali sepak lugjeto donesoa publika ili ne pobedija ako mu e na nekoj krivo neka donese i on publika i gotovo so e problemot tuka
treta rabota finija bile deca pa so ima toa veze tie DECA vezbaat sekoj den zasto gi slusam vezbaat do nas bukvalno sekoj den i taka se obiduvat da se zacvrsnat nemaa nivni lugje u publika so me zacudi iskreno mn pocit za toa i sepak bea vtori a toa kako svriat not my cup of tea again samo vezba a toa go imaat mn
nekoj gore pisa scorch plagijat na maiden:)decko ti ne slusas ocigledno metal poslednata pesna bese od judas pries beetwen the hamer and the anvil kje ja najdes na alubot painkiller neznam tocno koja e.a i zal mi e so nemozat da pruzat cist heavy metal a vokalot bil tresh pa i oni bea u kosulji se dojde se otsviri i se otide a toj so rece deka donele publika neka nabroi 5 dusi so dosle za scorch ima pivo od mene na 20 u cetvrtok taka da jas mislam deka site svatija so se raboti na rock fest i treba taka da dojdat podgotveni tolku od mene i ne veruem deka kje vratam na nekoj komentar zasto ne e vazno drugoto
samo uste nesto sekoja cest na gitaristot na grimus zo koj sto uspea da stopi negovata gitara
pozdrav

a da i warnament ako ne se lazam bea u koslji dosta cisto mi izgledaa haha steta so ne vlegoa bea spored mene najdobar bend u vecerta

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Да, фраерот со плавиот Squier беше ненормален! Ја растури гитарата!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Дечко Judas, ко прво не кажав дека целиот бенд е плагијат туку една песна, а и не кажав на која песна по редоследот мислам, бев со друштво и воопшто не обрнував внимание која песна по ред иде, затоа не ми турај зборови. Имаше точно два рифа еден по друг во една од песните што личеа на The Wicker Man. Немораш да се сложуваш со мене.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дечко Judas, ко прво не кажав дека целиот бенд е плагијат туку една песна, а и не кажав на која песна по редоследот мислам, бев со друштво и воопшто не обрнував внимание која песна по ред иде, затоа не ми турај зборови. Имаше точно два рифа еден по друг во една од песните што личеа на The Wicker Man. Немораш да се сложуваш со мене.
и на еден другар му заличи песната на wickerman ама мене повеќе ми тераше накај different world

Член од
18 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
ok milo mi e so nekoj dosol da slusa muzika moze zalicelo sve e mogukje inace gi ima pesnite na my space www.myspace.com/scorchmk pa koj saka moze da cue samo so stariot peac a sea se sreduvaat site pesni so noviot peac ali muzikata e taa so e pozdrav do gizo i marko

Член од
18 март 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Здраво, јас сум гитаристот на 3D од Кавадарци. Ја читав темата и баш ми е мило што има луѓе што го почитуваат нашиот правец во музиката... Туку, сакав само да појаснам некои работи :)

1. Фрлањето лименки и шишиња, како и викањето FUCK YOU!!! и слично не беше од наши другари. :) Не ги познаваме тие типовите шо си се ограничиле на еден правец на музика. Не е битно, фрлија што фрлија, си ја постигнаа целта- испогрешивме најмногу во животот, али битно тие не беа другари донесени од кавадарци за заебанција :). Мене не ми е смешно некој да ме мава со шишиња дури свирам :D.

2. На мајспејс www.myspace.com/3Dkv имаме заштити пошто ни стигаат многу голем број на спамови. Ако некој има проблем со заштитите нека ни го каже неговиот мајспејс, па ние ќе го ставиме во френдс. Еве ви и наш мејл rakija3D#hotmail.com.

Фала за критиките и пофалбите, го цениме тоа.
Поздрав
*edit од Модератор: Во и-мејл адресата ставив # наместо @ за да не им стигаат спамовини по мејл на момците.

Член од
19 март 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
sto e so glascevo na "poecov '' na fonija ej ? ako ako ima use mn da ucat:vozbud:
inace jas sum najnov na forumov poso gleam neso interesno mi doe so NG i da rascistime vise na kraj kraeva deka sekoj si ima nekoj omilen stil na muzika. NG se top bend, imaat mn jak sostav pogotovo svinjata so sviri na bas stvarno on bese edini so mozese da go zameni stef (sitkacot):pos2:nema veze inace pozz do metalcite i do site so mislat deka na rock fest treba da pobedat tie so ne se banjaat :):) pozz

P.S.-neam niso protiv metalcite poso iam dvajca bratucedi metalci pozz:drk::pusk:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
sto e so glascevo na "poecov '' na fonija ej ? ako ako ima use mn da ucat:vozbud:
inace jas sum najnov na forumov poso gleam neso interesno mi doe so NG i da rascistime vise na kraj kraeva deka sekoj si ima nekoj omilen stil na muzika. NG se top bend, imaat mn jak sostav pogotovo svinjata so sviri na bas stvarno on bese edini so mozese da go zameni stef (sitkacot):pos2:nema veze inace pozz do metalcite i do site so mislat deka na rock fest treba da pobedat tie so ne se banjaat :):) pozz

P.S.-neam niso protiv metalcite poso iam dvajca bratucedi metalci pozz:drk::pusk:
Ти дечко си изглеа добро запознаен со ситуацијата во групата:pos2: :pos2: :pos2: (шиткачот ејјјј)

Член од
19 март 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ти дечко си изглеа добро запознаен со ситуацијата во групата:pos2: :pos2: :pos2: (шиткачот ејјјј)

abe brat ne da sum zapoznaen... eheheeeee pa so ako sum tipcite si se top ako na nekoj neso mu preci toa so se banjaat...toas neznam makedonska muzika i bendovi ic neka ne postojat. Ili pa neka ima samo "nebanjati" bendovi:pos2::pos2::pos2:Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom