eve me i mene konecno i eve kje kazam specijalno go napraiv akauntov za da pisam na ovaa tema zasto vaka ne se imam smeeno od mn oddamna
prva rabota nikoj tuka ne moze da kaze koj e metalec ili roker po toa so go nosi (next bile u pomarandza kosuli so ima veze dosle da svirat ako sakam u sorcevi kej dojdam) so me boli cefkata
vtora rabota pa dobro de se ponasate kako vie da imate 12 godini zarem ne znaete deka sekoja godina na rock fest pobeduva toj so kje si donese publika ako vi smeta ic ne doagjajte mene najiskreno ne mi se svigjase muzikata na NG i stoev u orv red so sredniot prst gore i me vidoa site i iskazav edno moe mislenje ali sepak lugjeto donesoa publika ili ne pobedija ako mu e na nekoj krivo neka donese i on publika i gotovo so e problemot tuka
treta rabota finija bile deca pa so ima toa veze tie DECA vezbaat sekoj den zasto gi slusam vezbaat do nas bukvalno sekoj den i taka se obiduvat da se zacvrsnat nemaa nivni lugje u publika so me zacudi iskreno mn pocit za toa i sepak bea vtori a toa kako svriat not my cup of tea again samo vezba a toa go imaat mn
nekoj gore pisa scorch plagijat na maiden
decko ti ne slusas ocigledno metal poslednata pesna bese od judas pries beetwen the hamer and the anvil kje ja najdes na alubot painkiller neznam tocno koja e.a i zal mi e so nemozat da pruzat cist heavy metal a vokalot bil tresh pa i oni bea u kosulji se dojde se otsviri i se otide a toj so rece deka donele publika neka nabroi 5 dusi so dosle za scorch ima pivo od mene na 20 u cetvrtok taka da jas mislam deka site svatija so se raboti na rock fest i treba taka da dojdat podgotveni tolku od mene i ne veruem deka kje vratam na nekoj komentar zasto ne e vazno drugoto
samo uste nesto sekoja cest na gitaristot na grimus zo koj sto uspea da stopi negovata gitara
pozdrav
a da i warnament ako ne se lazam bea u koslji dosta cisto mi izgledaa haha steta so ne vlegoa bea spored mene najdobar bend u vecerta