Реформи во подфорумот музика (АНКЕТА)

Дали се согласувате со новиот начин на постирање во подфорумот музика

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Не, дека го немаше ова во програмата :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Реформите ќе победат!:pijanco:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
p.s Од мене новогодишни гратис казнени, спакувани во колетче, за тие шо го лајкнале хејт постот на Џони против Редиохед :oleee:
(и сам че си дам)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Пишувам онака колку да ја активирам, за да ја прочита некој шо не ја видел. Ништо страшно.
Ако сте го прочитале нештово, се извинувам шо ви одзедов 2 секунди, не глупост.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
,,,a sho mu fali na dosegashniov nachin na copi paste sistemot ,,,e da prostite poednostavno zdravje,,,ako na ovoj nachin ne mozhat nekoi da ispostiraat muzichka numera , pravac na lechenje ,,normal kaj mene ,,jas da im gi soberam parite,,tiki shega nastrana,,,dosegashniov nachin e sosema soliden i zdravje bozhe poednostaven,,,,gooOOOoooolem miiiIIIiiinus za novotariite,,:mad::lut::kezec:,,,,,:facepalm:,,,:popce:,,,,,,,,:icon_mrgr:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
,,,a sho mu fali na dosegashniov nachin na copi paste sistemot ,,,e da prostite poednostavno zdravje,,,ako na ovoj nachin ne mozhat nekoi da ispostiraat muzichka numera , pravac na lechenje ,,normal kaj mene ,,jas da im gi soberam parite,,tiki shega nastrana,,,dosegashniov nachin e sosema soliden i zdravje bozhe poednostaven,,,,gooOOOoooolem miiiIIIiiinus za novotariite,,:mad::lut::kezec:,,,,,:facepalm:,,,:popce:,,,,,,,,:icon_mrgr:
Oдиме напред :D Мораме да воведуваме промени кои ќе го подобрат начинот. Македонци сме, не ги сакаме, и убаво ни е како шо си е, ама ете да се пробаме. Овде нема да ви стигаат казни од УЈП и слично.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Од 2015 год. Сите да си ги подобрите компјутерите што ви кочат, редно е. Пошто кај мене нит кочи нит проблем прави ама ај да го испоштуваме чичко турви.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
p.s Од мене новогодишни гратис казнени, спакувани во колетче, за тие шо го лајкнале хејт постот на Џони против Редиохед :oleee:
(и сам че си дам)
Чекај, и мене казнени ? Ако да, зошто? Казни ги само тие шо лајкнале, парите?* после ќе ги делиме.

*парите од шо ќе платат за да не ги казниш.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Мислам дека треба да гласаме во вид на анкета!!!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Мислам дека треба да гласаме во вид на анкета!!!!
Jaс мислам пошто почна да се применува и нема забелешки од мнозинството, да не правиме само ванте-танте и да менуваме. Нека остани вака.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Еве на пример во хит на денот не се почитуваат правилата!!!

Последно уредено:
Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Немој да сте смениле, одвај се навикнав на новото :D

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
:oftopik:
Лајк за смајлито во насловот! :D

Иначе, не знам дали сум само јас... ама има случаеви, кога некои песни по сликичката во спотот ги препознавам. А вака според насловот, поима неам што песна е. Али у сваки случај, не се жалам. :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.898
Поени од реакции
11.207
Мене едини проблем ми е што речиси цело време не можам да го линкувам цел текст, мора само песната. Причини, непознати.

Kajgana Shop

На врв Bottom