Сеа се официјализира и легализира. Ај за ногу години нека е.Не, дека го немаше ова во програмата
Oдиме напред Мораме да воведуваме промени кои ќе го подобрат начинот. Македонци сме, не ги сакаме, и убаво ни е како шо си е, ама ете да се пробаме. Овде нема да ви стигаат казни од УЈП и слично.,,,a sho mu fali na dosegashniov nachin na copi paste sistemot ,,,e da prostite poednostavno zdravje,,,ako na ovoj nachin ne mozhat nekoi da ispostiraat muzichka numera , pravac na lechenje ,,normal kaj mene ,,jas da im gi soberam parite,,tiki shega nastrana,,,dosegashniov nachin e sosema soliden i zdravje bozhe poednostaven,,,,gooOOOoooolem miiiIIIiiinus za novotariite,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Чекај, и мене казнени ? Ако да, зошто? Казни ги само тие шо лајкнале, парите?* после ќе ги делиме.p.s Од мене новогодишни гратис казнени, спакувани во колетче, за тие шо го лајкнале хејт постот на Џони против Редиохед
(и сам че си дам)
Jaс мислам пошто почна да се применува и нема забелешки од мнозинството, да не правиме само ванте-танте и да менуваме. Нека остани вака.Мислам дека треба да гласаме во вид на анкета!!!!