Ефенди се изјасни дека човекот згрешил , па сега можеш сам да уживаш во твоите ВИЗИИ ,ВИЗИОНЕРУ :pos2:kako prvo nemas nikakvo pravo da me vregas gorazde
kako vtoro toa e moe mislenje i taka jas glasav zatoa sto jas za razlika od tebe imam VIZIJA ako sakas i da ti go speluvam bukva po bukva deka MAKEDONIJA KE GO IMA ISTOTO IME I VO NATO I VO EU za razlika od tebe koj so tvoite svakanja seuste mozam da te nare4am LOKALPATRIOT koj sto nema nikakva vizija za Makedonija i uste zivee vo minatiot vek koga se se resavase sO KRV a nisto so dogovor
Ке те поздравам на ппslusaj be dzabolebaru sto kukas ti za imeto ti pojma si nemas od politika ili od sto bilo drugo vo zivotot za se ti e kriva vladata makar od koja i da e politirka partija i namesto da kukas deka sme bedni i vakvi i onakvi smeni se malku ti i napravi barem nesto za start. a jas kaj ke odam so moite vizii toa e moe li4no pravo i ke ostanam na istoto se dodeka jas ne odlu4am poinaku. a ti lokal patriotu kukaj za imeto i ostani so imeto do kraj makar po tvoe ni propadnala i drzavata pa posle vo grcija kur4i se so imeto a ke nema drzava
Така е, а со организирање на референдум ќе си ги легализираат нивните планови за разнебитување на Македонија и Македонски народ. Референдум може и да се намести, нели ? Ако некој мислел дека за секоја одговорна одлука треба да организира референдум кој к*р барал да биде на власт, ама станува збор за одговорност браќа е тука е проблемот ние имаме политичари кои лекцијата за одговорност не ја поминале, само бенефитите од власта ги учеле кутрите...затоа сме на дереџе какво што сме, ми се гади од нив-лигуши.Референдум би значело ПРЕДАВСТВО!!!
Ќе ги предадеме македонските револуционери, преродбеници, оние кои се бореле за Македонија.Па на крај крајава издржавме под турското 600 години, ќе го издржиме и ова.
И ајде сега нашите револуционери се бореле за Македонија, да биде независна и призната од сите земји, го одбрале тој маченички пат, конечно издејствувавме независност пред 17 години и сега наместо да се доврши борбата, ние што правиме???Правиме глупости, ете што правиме.
Одговорот е НЕ.....Не треба да се организира референдум за името....
Ако веќе сакаат да организираат референдум, нека организираат референдум за укинување на Рамковниот договор....