Ако врвот на државава има дилема за името ( што во ниеден момент не треба да ја има ), тогаш сум за референдум и на сите да им биде јасно што сака овој народ кои живее во оваа држава.
И да нема никакви решенија на некоја фаца што нема поминато ни 24 часа во оваа држава, а има право да решава за нејзиното име.
Ако врвот има дилема, значи дека ќе заебе нешто, па за да го сокрие тоа, ќе го искористи референдумот, кој најверојатно ќе го фалшира. Потоа ќе се вади на народот, ќе покажат со прст на Албанците, како тие сакале да се промени името и уште поголема катастрофа ќе испадне. А за народов? За него да не ни мислам ... ќе почнат луѓе по улици да се убиваат ...
Неможам да си верувам на муабетов, неможам ... срам ме фаќа кога читам!
Се чукаат во гради сите дека името не се менува за ништо, а сега како да неможат да одлучат - ќе го прашуваат народот ... ќе го прашуваат за нешто за што нема сомнежи! Оф тешко нас ...
Наместо да распишат референдум за најниска плата, за поскапување на прехранбени производи, за дали сакаме во ЕУ и слични поважни работи, тие за ова се фаќаат што не смее да се праша ...
Не бе, срам ми е од муабетов, срам ми е.:kesa: