Кај се наоѓа тој ресторан?DOJRANA e restoran so prekrasen ambient,ubavo prigotvena hrana i dobra usluga...EDNOSTAVNO E NAJDOBAR RESTORAN U SKOPJEVO![]()
Кај се наоѓа тој ресторан?DOJRANA e restoran so prekrasen ambient,ubavo prigotvena hrana i dobra usluga...EDNOSTAVNO E NAJDOBAR RESTORAN U SKOPJEVO![]()
A ти се регистрираше да ни кажеш колку е бајбољи ресторан или?DOJRANA e restoran so prekrasen ambient,ubavo prigotvena hrana i dobra usluga...EDNOSTAVNO E NAJDOBAR RESTORAN U SKOPJEVO![]()
Камник е во посебна класа, едноставно единствен во Македонија. Далеку најдобар. Под ресторанот има стрелиште да се олабавиш, јадење прекрасо, пробај палачинка таму ма све што е е на мени е одлично. Вино од цел свет и тоа добро сортирано не е само да речеш купено. Хотелски соби на самото место за ако целокупна романика и добар крај на денот...Гледам сите што препорачувале, па ќе препорачам еден од најелитните ресторани во Скопје - Камник.
Атмосферата тивка, јадење само дивеч, избор на вино преголем. Цени прескапи, јас бев на 18 род сеа кај другар, потроши 7000 ден за 5ца, онака лајт јадење и пиење, ни претерување ни премалку. Инаку местот и јадењето и се е претоп.
Закажување обавезно, бидејќи владините ручеци и се друго што се одржува такво е таму. На врата ве пречекува обезбедување со калашников и сл. Секој што може да си го дозволи обавезно да го посети. Ресторанот е вреден преку 1 милион евра, целиот мебел е направен од еленски рогови, додека целиот комплекс со хотелот ( значи не е само ресторан, си постои и хотел ), со се приватните куќи на газдата и слично вреди премногу.
За 20 годишни идете на Партизанска има еден италијански ресторант над Брос кафичот. Таман е за годините ваши.Да ве прашам ако знае некој да ми каже фин ресторан во Скопје на пр каде што можат да одат од 20 год. па нагоре ...каде што има доста добри тестенини добар амбиент и тн.
Јас сум разочаран од Кај Злате...Немав јадено многу оддамна и сега брзо еден другар порача скара.Постојат доста убави ресторани. Еве некои од нив: Кај Злате, Воденица Мулино, Панорама......![]()
Телешки мускул кај Чамо да јадеш. Кафаната ти е карши општина Центар во една голема порта се влегува.Во Дојрана јадев сега брзо и ме бендиса телешкиот мускул, само премногу е гужва и треба да бркаш келнери.
Ресторан Воденица МулиноДа ве прашам ако знае некој да ми каже фин ресторан во Скопје на пр каде што можат да одат од 20 год. па нагоре ...каде што има доста добри тестенини добар амбиент и тн.
Ако бараш друга кујна иди во Арапски во ГТЦ до Џино ресторанот се наоѓа од надворешна страна. Ако бараш Италијанска иди во Густо кај Палома Бјанка зелена боја има од надворешна страна така ќе го препознаеш. А Кинеска храна иди во кинескиот ресторант што се наоѓа кај мистер Џек (Валијант) во уличките побарај ќе го најдеш.Некој да препорача некое ресторанче во Скопје кај што може да се проба нешто различно од она вообичаеното што го има во сите кафани...Може нешто италијанско, па и кинеско и некоја друга кујна![]()
20 годишни деца ги праќаш во Воденица каде грото од клиентелата е политичари и бизнисмени?Ресторан Воденица Мулино![]()
Исто како и секаде низ Скопје.Како е со цени во Македонска Куќа?
Ако бараш друга кујна иди во Арапски во ГТЦ до Џино ресторанот се наоѓа од надворешна страна. Ако бараш Италијанска иди во Густо кај Палома Бјанка зелена боја има од надворешна страна така ќе го препознаеш. А Кинеска храна иди во кинескиот ресторант што се наоѓа кај мистер Џек (Валијант) во уличките побарај ќе го најдеш.
--- надополнето: 10 март 2013 во 14:36 ---
20 годишни деца ги праќаш во Воденица каде грото од клиентелата е политичари и бизнисмени? Воденица е ресторан кој нуди богато мени и е добро средено, не зборам за да одиш таму за дс гледаш политичари
--- надополнето: 10 март 2013 во 14:36 ---
Исто како и секаде низ Скопје.
Овде е пиењето е малку поефтино од другите кафани , а и амбиентот е добар според мене.Како е со цени во Македонска Куќа?