Така е , и ја би играл вака , имаш зелено од мене....mr_wicket напиша:Море ”Кај Злате” и ништо друго. Ем ефтино, ем вкусно.
Вкусно кај Кај Злате?mr_wicket напиша:Море ”Кај Злате” и ништо друго. Ем ефтино, ем вкусно.
Gostilnica e be Acid i ne zaebavaj so im fali be? Ubavo e za jadenje tamu.Acid напиша:Вкусно кај Кај Злате?
Нај шабанска кафана е тоа. Не би го нарекол ни ресторан. :lud:
за се друго се сложувам, ама месото е супер, Мистик, ќе ти кажам и од кај знам.Мистичен напиша:Кај Злате е мизерно место чоече, не заебаајте бе, ви влегло во психа пошто сите сељаци го фалат. Услуга нула, јадење нула, ентериер нула.
Ne zaebavaj be za tie pari so sakas?Мистичен напиша:Кај Злате е мизерно место чоече, не заебаајте бе, ви влегло во психа пошто сите сељаци го фалат. Услуга нула, јадење нула, ентериер нула.
Него Iris, ти дојде во МК, уште малку ќе и одиш, а ние само по кафиќи се шлаеме и двапати на бурек сме биле откако си тука. За утре важи договорот? Може и во ресторанче претходно![]()
За тие пари имаш гостилници на секое ќоше каде што јадењето е повкусно, услугата пољубезна и ентериерот покомотен.Fir_Maked напиша:Ne zaebavaj be za tie pari so sakas?