Vaka sega! Lajsnite za pragovite gi imam ama nejkam da gi stavam zasto stojat na drzaci a moze posle da mi vlaga voda od kaj drzacite vo pragcinjata i da skape. Stranicnite zmigavci tocno ne se original ama se so niklovano od strana (desniot e r`gosan). Edniot stop e dobar ama desniot ne go biva ke se smeni. Za kukata neznam poveke e kako zastita od udari. A niklovan retrovizor baram. I to!!!Струмикс напиша:Јас како докажан форумски мрчатор, нешто морам да забележам:
Колата е супер, само:
1. Лајсните на праговите да си најдеш и да ги ставиш.
2. Левиот бочен жмигавец не е оригинал. Ги има со никлован обрач. Овој ти е од Лада.
3. Смени ги или освежи ги штоповите. Со најфин воден гланс-папир и безбоен лак. Исто можеш и бочните и предните жмигавци.
4. Мавни куката под итно!
5. Никлован ретровизор да си најдеш
Ми прави кеиф колата поштено! Браво! Дај Боже да не има што повеќе такви.
Мерцедесов во позадина такси да не бил на времето?
Струмикс напиша:Нико, прагот гние од влага, така?
Е, како влагата влегува во прагот? Споевите на прагот со подот и со полумесеците ако не се заштитени и искородирани, тие први ќе попуштат. Гнијат и се отвараат дупки...Вода влегува во прагот и гние со текк на време...Исто така, на горниот дел од прагот према вратата ако кедерот не е ОК, се собира вода која го подјадува горниот дел и почнува влагата да навлегува внатре. Прагот треба да е затворен, нели?
А оние ситни дупчиња во кои се нитнуваат носачите се кажи речи залепени скроз на прагот и нема место да застанува водата, освен ако прагот или лајсната не ти е идеално права па да има некакви луфти помеѓу нив и да собира вода и да гние, ама тоа е минимално и нема шанса да предизвика гниење, барем не толку лесно како другите проблеми. Затоа, спојот на носачите со прагот ќе го нашлакаш убаво и прецизно со пластобит, да не се гледа надвор од лајсната и готово!
И, се разбира, еднаш во годината вадиш и чистиш ѓубрето оттаму!
moeto e bt-666-ad tablicki i e beloVolkswagen напиша:The Blob...портокалово Фичо. Во БТ знам 2 портокалови Фича...едното знам е 666 таблички...твое да не е?
Иначе да...Шевролетот маме плачеше исто и ЗИС-от...БРОДОВИ!