Acid напиша:За нормалниот слушател, како мене, кој не е забеган само по еден стил на музика (како вас)
Snoop Dogg напиша:A sto e metalot drndanje so gitara????????BEZ VEZE!!!!!!!!
a site AKO STE TAKVI RAPERI KAKO STO SE PRAVITE trebase da kazete LIFESTYLE!!!!!RAP????.......sto e toa????
јас не сум рапер само слушам рап а изгледа ти не ги разбираш лириците, а ако ги разбираш збориш само од досада и да изнервираш некој поединциLouWeed напиша:mozebi e bez veze....ama ipak se pojavivme pred vas,rok muzika e vecna....nie nema da izumreme.....a za rap,pa ke vidime ponatamu sto ke ima nova moda.......:kez: :kez:
i btw......
ja mislam deka 90% od vas sto slusate rap....ne gi sfakjate liricite
(toa ne go smetajte kao navreda!!!)
PPS: sea duri sto gledam....
OD VAS WANNABE RAPERI NI EDEN NE MI ODGOVORI NA PRASANJETO!!!!
a site AKO STE TAKVI RAPERI KAKO STO SE PRAVITE trebase da kazete LIFESTYLE!!!!!
Марко напиша:јас не сум рапер само слушам рап а изгледа ти не ги разбираш лириците, а ако ги разбираш збориш само од досада и да изнервираш некој поединци
znachi ti ako treba da ne prashash sho e rap nie treba da odgovorime LIFESTYLE :smeshko: :smeshko: BRAVO !!!!LouWeed напиша:OD VAS WANNABE RAPERI NI EDEN NE MI ODGOVORI NA PRASANJETO!!!!
a site AKO STE TAKVI RAPERI KAKO STO SE PRAVITE trebase da kazete LIFESTYLE!!!!!
Пер, со други зборови ЛАЈФСТАЈЛdajdo напиша:znachi ti ako treba da ne prashash sho e rap nie treba da odgovorime LIFESTYLE :smeshko: :smeshko: BRAVO !!!!
e ja bash vchera zboref so nekoi si 50 crnci i gi prashaf bash sho e rap ODGOVOR: "rapot e kultura nachin na iskazuvanje"
betogrozdanov45 напиша:Музиката ако ти го диктира животот...тоа е друго!
dajdo напиша:znachi ti ako treba da ne prashash sho e rap nie treba da odgovorime LIFESTYLE :smeshko: :smeshko: BRAVO !!!!
e ja bash vchera zboref so nekoi si 50 crnci i gi prashaf bash sho e rap ODGOVOR: "rapot e kultura nachin na iskazuvanje"
NOPE ne se vadam naprotif ne sum se ukluchil na forumov dugachkoLouWeed напиша:ne se vadete sea......ubaa finta vi postaviv......:sekss:
ja gi vidov BOO-YA-TRIBE u zivo,i toa bese zakon 10 crnci na bina so instrumenti i rokat rap bez semplovi ili matrici....e takvo postuvam!!!!