Рапот и 2pac

Статус
Затворена за нови мислења.

Марко

The Macedonian Maniac
Член од
18 јануари 2006
Мислења
179
Поени од реакции
0
малку луге го разбираат рапот а тие што го разбираат го сакаат
а на тие што мрчат би им препорачал да се обидат ра го разберат верувам поинакво мислење ке имаат

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
dobro sea....ova se vika veke nametnuvanje na mislenje....a toa ne mi se svigja....kako sto rece Acid i site drugi vo prasanje e razlika na stilovi....

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
u pravo si rapot e izmislen od crnci ama ajde kazi mi dali sea ke gleam boja na koza sho muzika ke slushame ????

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Acid напиша:
За нормалниот слушател, како мене, кој не е забеган само по еден стил на музика (како вас)

RAP....e muzika???????:ija: :ija: :ija: :ija:

da ti kazam,ja na primer ne sum zabegan samo po eden pravec.......vidi sea rap e sirok poim,ova solo-DRNDANJE po mikrofon mi ide na zivci,em semplat nekoj poznati pesni(deka ne se muzicki obrazoveni),em ne e toa takov "duh" kako sto go imas u grupa.......
ama tuka ima i isklucoci....ja gi vidov BOO-YA-TRIBE u zivo,i toa bese zakon 10 crnci na bina so instrumenti i rokat rap bez semplovi ili matrici....e takvo postuvam!!!!:pehar:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Snoop Dogg напиша:
A sto e metalot drndanje so gitara????????BEZ VEZE!!!!!!!!

mozebi e bez veze....ama ipak se pojavivme pred vas,rok muzika e vecna....nie nema da izumreme.....a za rap,pa ke vidime ponatamu sto ke ima nova moda.......:kez: :kez:

i btw......
ja mislam deka 90% od vas sto slusate rap....ne gi sfakjate liricite
(toa ne go smetajte kao navreda!!!)

PPS: sea duri sto gledam....
OD VAS WANNABE RAPERI NI EDEN NE MI ODGOVORI NA PRASANJETO!!!!

RAP????.......sto e toa????
a site AKO STE TAKVI RAPERI KAKO STO SE PRAVITE trebase da kazete LIFESTYLE!!!!!

Марко

The Macedonian Maniac
Член од
18 јануари 2006
Мислења
179
Поени од реакции
0
LouWeed напиша:
mozebi e bez veze....ama ipak se pojavivme pred vas,rok muzika e vecna....nie nema da izumreme.....a za rap,pa ke vidime ponatamu sto ke ima nova moda.......:kez: :kez:

i btw......
ja mislam deka 90% od vas sto slusate rap....ne gi sfakjate liricite
(toa ne go smetajte kao navreda!!!)

PPS: sea duri sto gledam....

a site AKO STE TAKVI RAPERI KAKO STO SE PRAVITE trebase da kazete LIFESTYLE!!!!!
јас не сум рапер само слушам рап а изгледа ти не ги разбираш лириците, а ако ги разбираш збориш само од досада и да изнервираш некој поединци

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Марко напиша:
јас не сум рапер само слушам рап а изгледа ти не ги разбираш лириците, а ако ги разбираш збориш само од досада и да изнервираш некој поединци

hahaha.....me iznasmea:coffee:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
LouWeed напиша:

znachi ti ako treba da ne prashash sho e rap nie treba da odgovorime LIFESTYLE :aplauz: :smeshko: :aplauz: :smeshko: :aplauz: BRAVO !!!!
e ja bash vchera zboref so nekoi si 50 crnci i gi prashaf bash sho e rap ODGOVOR: "rapot e kultura nachin na iskazuvanje"

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
:kajg:
dajdo напиша:
znachi ti ako treba da ne prashash sho e rap nie treba da odgovorime LIFESTYLE :aplauz: :smeshko: :aplauz: :smeshko: :aplauz: BRAVO !!!!
e ja bash vchera zboref so nekoi si 50 crnci i gi prashaf bash sho e rap ODGOVOR: "rapot e kultura nachin na iskazuvanje"
Пер, со други зборови ЛАЈФСТАЈЛ:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ама знаеш дека и јас многу поштуем рап, ниедна друга музика не ја сакам поише од рапот.

А Лу, ти чекај малце...Ние сме у Македонија, ние не живееме ни у гета ни у Америка.Таму културата е скроз различна, најнормално е да видиш белец со смкнати панталони и со марама на глава.У Македонија коа ќе видиш некој таков ти доаѓа само еден збор на памет- СМЕА:lud: :lud: :lud: Затоа те молам, ако ти си рокер и се облакаш како рокер(у кожно тесно) може и тебе некој ти се смее.Музиката ако ти го диктира животот...тоа е друго!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
betogrozdanov45 напиша:
Музиката ако ти го диктира животот...тоа е друго!

ne da mi go diktira........muzikata e zivot,zivotot moj........spakuvan na dve albumi valjda tretiot dogodina ke bide............:je: :je: :je: :je:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
dajdo напиша:

ne se vadete sea......ubaa finta vi postaviv......:sekss:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
jas si kazav sto mislam za rap.......

ja gi vidov BOO-YA-TRIBE u zivo,i toa bese zakon 10 crnci na bina so instrumenti i rokat rap bez semplovi ili matrici....e takvo postuvam!!!!

ima raboti sto gi postuvam.......ama drndanje po mikrofon na matrixi od tugji pesni toa e za mene kao muzicar GREV!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom