Аууу човече ама ме закопа да не знам да се одговорам. Де ај молим те наведи ми 20 рапери денеска што се вртат (и ке те молам исклучи ги 50 цент, Нели, Еминем, итн итн знаеш за какви рапери зборам)...али без на Гугл да бараш. Ако си толку информирана баш тогаш треба да ти е јасно дека 2рас не е првиот и единиот. баш тие луѓе што не се уопште информирани размислуваат како тебе (поголемиот дел). а ти чим си до толку информирана треба да знаеш подобро. ти реков јас дека го поштувам човекот, али ми се смачи веќе луѓето само него да го зборат. факт е дека направил многу за рапот али не е само он. он направил многу за сегашниот комерцијален рапер, а за тоа кој ги почнал рап битките и општо рапот, попрочитај си. а и у право си дека темава е за 2рас и за рапот и јас мислам добро си го изкажав мислењето.Sandra 432 напиша:Stvarno !!!SO mi iznakaza ako mislis deka nie ne gi znaeme tie sto gi navede SE LAZIS:bip: .TEmata e strikno za Rapot i 2PAC ako dobro ja procita:kez:.A toj sto stvarno slusa rap sigurno ne go znae samo 2Pac .Daj molimte ne drzi predavanja za Rapot. Jas licno slusam se od Rap samo 2Pac go postovam najmnogu. I za ona sto go kaza deka 2Pac nemase da postoi ako ne bea tie sto gi navede sigurno ne si bas dobro informirana za ovaa rabota :nesvest: KAZETE MU BE RAPERI:blabla:
ептен е исфорсиран, посебно од скопските генгстери што 2 реда не знаат да изримуваат али важно тупак им е идол и сите како него сакаат да бидат. да седнам со сите вас да зборам за рап ќе ве укопам.
али ај веќе темава е излитена 100 пати е претерана така да застанувам тука, а вие мислете си што си сакате, влагајте у филмови, и прајте се дека сета ја знаете само затоа што сите песни на тупак му ги знаете и у сон да ги изрецитирате...
п.с. ако случајно го дадат на vh1 една програма се вика "And you don't stop: 20 years of hip-hop". Гледајте ја таа па дојдете тука ке правиме муабет.