Рамна Земја?

Член од
28 март 2006
Мислења
18.008
Поени од реакции
12.773
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.319
Поени од реакции
6.409
Ајде и контра-прашање: како ти успеа да видиш дека не „рамна„ туку дека е “топчеста„?...
Не видел никаде туку исклучиво слуша тоа што му се сервира од сатанистичкото и педофилско дувло ВАТИКАН.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
265
Поени од реакции
191
Ајде и контра-прашање: како ти успеа да видиш дека не „рамна„ туку дека е “топчеста„?...
imas snimki od nasa, durii videa vo zivo , kolku pati se imaat ukljuceno tie od vselenskata stanica, bar edna zirni .. i kako sonce, mesecina, mars i site planeti okrugli , zemjata ramna, mislam zar stvarno nekoj veruva vo toa?
nevozmozno e da e ramna zemjata , me mrzi da crtam ke probam da ti objasnam ..da e ramna magnetnoto pole ke ima samo edna tocka tocno u sredina i ke e tolku silno sto tamu nema da mozes da stois vertikalno, bukvalno ke letas horizontalno .. zivot ne moze da postoi na ramna zemja

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.382
Поени од реакции
5.663
imas snimki od nasa, durii videa vo zivo , kolku pati se imaat ukljuceno tie od vselenskata stanica, bar edna zirni .. i kako sonce, mesecina, mars i site planeti okrugli , zemjata ramna, mislam zar stvarno nekoj veruva vo toa?
nevozmozno e da e ramna zemjata , me mrzi da crtam ke probam da ti objasnam ..da e ramna magnetnoto pole ke ima samo edna tocka tocno u sredina i ke e tolku silno sto tamu nema da mozes da stois vertikalno, bukvalno ke letas horizontalno .. zivot ne moze da postoi na ramna zemja
Муабетот ми беше дали ти си видел, не што некој друг ти понудил да видиш...Живееме во време во кое лагата лесно се подметнува за вистина.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
22.488
Муабетот ми беше дали ти си видел, не што некој друг ти понудил да видиш...Живееме во време во кое лагата лесно се подметнува за вистина.
Дали ти си га видеја бога?
А веруеш дека постои.И тој како што викаш дека е три у едно.Сфи ти се смееф за туј изјаву,дури и најтфрдокорни верници на форум.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.081
Поени од реакции
16.065
Не видел никаде туку исклучиво слуша тоа што му се сервира од сатанистичкото и педофилско дувло ВАТИКАН.
Кој им дал телефони на Велибор и Кешишев у затворот бе?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
265
Поени од реакции
191
pa sto znam, da stanam astronaut i odletam u vselenata , samo taka bi mozela da vidam , a pr, mesecinata, se gleda deka e topka i se vrti pa so ogled deka i zemjata se vrti okolu sonceto logicno e da e topka, koja laga tuka gledas za da ja dokazeuvas? :tapp: , kako moze ramna zemja da se vrti? ajde dokazi deka ne se vrti.. ili sonceto i dr planeti se hologrami?
plus ona sto pisav na ramna zemja nevozmozno e da postoi zivot a kolku sto gledam sigurna sum ne e iluzija ova sto gledam, na zemjata ima zivot

ova tvoeto ti e ko onoj tvoj komentar u druga tema kade napisa covek u koma , dusata mesec dena (mislam bese) mu bila u rajot pa se vratila?

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
22.488
А кои се Велибор и Кешишев?...
Aјде дундо пристрасна, одговори,не бегај како Зурла.

Дали ти си га видеја сфе тој у кое веруеш и пишуеш сс године на форум?
Што ти е пологично?
Да те л'жеф група људи од пред 2000 године за нешто немогуќе?
Бог,религија,бла бла?

Или

Да те л'жеф група на научни паметни од сфаку генерацију и расу сс емпириски и логични закључаци?
Сфе се врти,наука,доказ од цел сфи делови на сфет,бла бла?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom