- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.624
- Поени од реакции
- 11.687
Не! Ти гравитацијата ја чуствуваш?Го чувствуваш...ај сеа легни си.
Не! Ти гравитацијата ја чуствуваш?Го чувствуваш...ај сеа легни си.
Да бе нели гравитацијата и универзумот дека се чувствителни теми...Не! Ти гравитацијата ја чуствуваш?
А ја осеќаш ли гравитацијата?Да бе нели гравитацијата и универзумот дека се чувствителни теми...
А ти си ја видел ли негде?А ја осеќаш ли гравитацијата?
Чекај да те ставам на игнор да видам што ќе се случи...А ја осеќаш ли гравитацијата?
Не сум ама ни воздухот не сум го видел јбгА ти си ја видел ли негде?
Автоматски споено мислење:
Чекај да те ставам на игнор да видам што ќе се случи...
Автоматски споено мислење:
@Constrictor @Bonnie and Clyde @Инкогнито Original @парва сите сте кај мене на игнор на неодредено време. Имајте убав живот и со здравје.
Сирење?
Универзум?
Да...![]()
'Cosmic void' theory suggests our Universe is like Swiss cheese and we live in one of its holes
Further weight has been added to the theory that says our galactic neighbourhood is inside a void that happens to be seven times larger than the Universe's averagewww.wired.co.uk
Imagine the Universe is a block of Swiss cheese. The filaments of matter, things like galaxies and stars, make up the cheese. Areas of relative nothingness in between are the holes in this cheese. In particular, the theory says our hole happens to be seven times larger than the average void, or 1 billion light-years across.
Друже и тебе умот ти е слеп, не постои земја, не постојат планети, не постоиме ние, не постојат чувства, се е битови и електрични импулси.Вистината ни е понекогаш пред очи и не можеме да ја препознаеме се додека не се загледаме малку подобро. И конечно: "Очите се бескорисни ако умот е слеп"
...особено ако е умот помрачен од лево-прогресивистички идеолошки учења...Вистината ни е понекогаш пред очи и не можеме да ја препознаеме се додека не се загледаме малку подобро. И конечно: "Очите се бескорисни ако умот е слеп"
а кој си ти да кажеш шо е ‘размислување на правилен начин’? сконцентрирај се и разговарај со оној шо ти збори од кај дијафрагмата, поддржува ли тој перење на умови?...особено ако е умот помрачен од лево-прогресивистички идеолошки учења...
На таквиот ум му треба генерално „перење„, за да престане да размислува на погрешен начин.