Рамна Земја?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.186
Поени од реакции
9.892
А ја осеќаш ли гравитацијата?
А ти си ја видел ли негде? :pos:
Автоматски споено мислење:

А ја осеќаш ли гравитацијата?
Чекај да те ставам на игнор да видам што ќе се случи...

@Constrictor @Bonnie and Clyde @Инкогнито Original @парва сите сте кај мене на игнор на неодредено време. Имајте убав живот и со здравје.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.624
Поени од реакции
11.687
А ти си ја видел ли негде? :pos:

Чекај да те ставам на игнор да видам што ќе се случи...

@Constrictor @Bonnie and Clyde @Инкогнито Original @парва сите сте кај мене на игнор на неодредено време. Имајте убав живот и со здравје.
Не сум ама ни воздухот не сум го видел јбг

Член од
28 јуни 2018
Мислења
812
Поени од реакции
976

Imagine the Universe is a block of Swiss cheese. The filaments of matter, things like galaxies and stars, make up the cheese. Areas of relative nothingness in between are the holes in this cheese. In particular, the theory says our hole happens to be seven times larger than the average void, or 1 billion light-years across.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.173
Поени од реакции
5.375

Imagine the Universe is a block of Swiss cheese. The filaments of matter, things like galaxies and stars, make up the cheese. Areas of relative nothingness in between are the holes in this cheese. In particular, the theory says our hole happens to be seven times larger than the average void, or 1 billion light-years across.
Да...
Само замисли...
Многу галаксии, а меѓу нив има ништо...или нема ништо...
И ете уште една теорија за градбата од Вселената...
Значи, „кваката„ да ти биде во замислувањето, како основа за градење „научни„ вистини...

Член од
16 јануари 2021
Мислења
404
Поени од реакции
1.121
Ако земјата се врти тогаш не би била иста секогаш месечината како тие погоре сликите

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.186
Поени од реакции
9.892
Вистината ни е понекогаш пред очи и не можеме да ја препознаеме се додека не се загледаме малку подобро. И конечно: "Очите се бескорисни ако умот е слеп"

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Вистината ни е понекогаш пред очи и не можеме да ја препознаеме се додека не се загледаме малку подобро. И конечно: "Очите се бескорисни ако умот е слеп"
Друже и тебе умот ти е слеп, не постои земја, не постојат планети, не постоиме ние, не постојат чувства, се е битови и електрични импулси.
Ти на пример си симулација како функционира лошо искуцан код, на уште послаба машина :toe:

6r270w.jpg

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.173
Поени од реакции
5.375
...особено ако е умот помрачен од лево-прогресивистички идеолошки учења...
На таквиот ум му треба генерално „перење„, за да престане да размислува на погрешен начин.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
...особено ако е умот помрачен од лево-прогресивистички идеолошки учења...
На таквиот ум му треба генерално „перење„, за да престане да размислува на погрешен начин.
а кој си ти да кажеш шо е ‘размислување на правилен начин’? сконцентрирај се и разговарај со оној шо ти збори од кај дијафрагмата, поддржува ли тој перење на умови?

Kajgana Shop

На врв Bottom