- Член од
- 19 април 2013
- Мислења
- 2.004
- Поени од реакции
- 2.100
Сигурно ова ти се базира на претпоставката дека животот е еден.Луѓе животот и времето се премногу скапоцени за и секунда да изгубите на ваква тема.
Има и втор?Сигурно ова ти се базира на претпоставката дека животот е еден.
Moжеби овој е втор па прашањето би било има ли прв. Зависи од која просторно-временска дистанца се гледа. Така да не можам да ти одговорам....ти што викаш?Има и втор?
Искрено...прв не сум имал. Да имав, ќе бирав дали овде ќе се родам. А, ако имало, ама финтата е да не можам да бирам што/како во следниот... Доста ми е еден. Дури и овој премногу дојде.Moжеби овој е втор па прашањето би било има ли прв. Зависи од која просторно-временска дистанца се гледа. Така да не можам да ти одговорам....ти што викаш?
Од каде желба(евентуално воља) да пишуваш на форумов ако ти е доста од овој живот?Искрено...прв не сум имал. Да имав, ќе бирав дали овде ќе се родам. А, ако имало, ама финтата е да не можам да бирам што/како во следниот... Доста ми е еден. Дури и овој премногу дојде.
Не ми се умира одма. Само, не ми треба уште еден ист живот. Не сакам репризи. А, за форум...да му докажам на Зоте и таквите дека Земјата не е плоча.Од каде желба(евентуално воља) да пишуваш на форумов ако ти е доста од овој живот?
Mislam deka Zote veke sfati, zatoa go nema. A i takvite ke sfatat, kaj i da eНе ми се умира одма. Само, не ми треба уште еден ист живот. Не сакам репризи. А, за форум...да му докажам на Зоте и таквите дека Земјата не е плоча.
зоте е сега главна ѕвезда на фејсбук и твитер.Mislam deka Zote veke sfati, zatoa go nema. A i takvite ke sfatat, kaj i da e
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Pojma nemam. Pa so cekame, ajde site tamu. Davajte adresi, toptan mu idemeзоте е сега главна ѕвезда на фејсбук и твитер.
едитЧ
што станало бе, сите постови за рамна ги зибришал од фејсбук
или се усрамил нешто или сватил колку е саатот
https://www.facebook.com/sashko.zotevskiPojma nemam. Pa so cekame, ajde site tamu. Davajte adresi, toptan mu ideme
Ooo, blagodaram. Eden kup zgodni prijatelki ima, baska Politiko. Ma velam ja deka zemjava e ploca!
Јас предлагам да му појдеме со шатори пред зграда, како што прават комуњариве. Нема мрдање од таму додека не се врати на форум.Pojma nemam. Pa so cekame, ajde site tamu. Davajte adresi, toptan mu ideme