Рамна Земја?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Истото и во питсбург.

Ако вас ве прават мајмуни, јас веќе не сакам да ме прават мајмун и да ми смејаат тие богаташи коа ќе прават бал и таму ќе не исмејаваат како сме испаднале мајмуни дека ни продале лажна наука и тоа во школо го учиме.

M

mordekaj

Гостин
The earth is constantly accelerating up at a rate of 32 feet per second squared (or 9.8 meters per second squared).

А ова како ќе го објасните? Антигравитација во Салах?

Која е таа невидлива сила? Значи гравитацијата е само илузија.[DOUBLEPOST=1456166632][/DOUBLEPOST]

Ти знаеш што е купола?

Прегледај го приврзокот 139748
Значи стварно, ама стварно се надевав дека си трол.
Ама сега веќе само те жалам.:popce:

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
608
Поени од реакции
448
Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Истото и во питсбург.

Ако вас ве прават мајмуни, јас веќе не сакам да ме прават мајмун и да ми смејаат тие богаташи коа ќе прават бал и таму ќе не исмејаваат како сме испаднале мајмуни дека ни продале лажна наука и тоа во школо го учиме.
не ги догледуваш видеата до крај, а изведуваш заклучоци предвреме

де ај види патот нагорнина ли е или надолнина

Untitled666.png

2:30 на видеото. става либела на патот
https://youtu.be/M2lAqYZ6N5o?t=2m38s

Now, I am going to explain why such a mysterious phenomenon is happening on this road. There is a scientific explanation behind it, even though I personally find it hard to believe. I am placing a carpenter's level on the road, and incredibly it shows that this road is NOT going downhill. But when you see it with your naked eye, you can swear that it is going downhill. Somehow, the carpenter's level clearly shows that the road is going downhill towards the opposite direction, which explains why the cars and balls rolled back from the stop sign. This is known as a "Gravity Hill" Phenomenon. The road seems to be playing a clever trick with my eyes and even with my camera, it seems impossible to believe that the road is going down on the opposite direction.

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
608
Поени од реакции
448
Значи Зоте толку си упорен брат шо можиш со глата мермер да кршиш. А за видеото немој батката тула да клај на гаста ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
ПА подобра теорија има рамна земја, со повеќе логика. Ѕидови од лед е окружена земјата која ја држат водата. Земјата не се врти и тоа е тоа.
А како земјата знае да ја држи водата а не птиците?

Кога се возиш со кола дали си прилепен за седиштето од силата која ја движи колата напред? Епа тоа е и на раман земја, ние се движиме и џи сила не држи цврсто.
а ако не се движиме, ете ќе легнеш или седнеш, значи треба да лебдееш

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.417
Поени од реакции
9.044
Истото и во питсбург.

Aко не сакаш да те прават мајмун, дај веќе одговори еднаш на овие елементарни прашања од општа култура:

1. Имаат ли планетите фази како Месечината?
2. Дали ако помешам црвена и зелена боја можам да добијам жолта?

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Mики оти толку се плашиш и бегаш од секс?
Let3,

„секс„ и „блуд„ се различни нешта, така да пак почињаш да мешаш баби и жаби, а кривицата да ја свалуваш на другите, во случајов на мене, по принципот „...Не ми ја мати водата...„.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А како земјата знае да ја држи водата а не птиците?

а ако не се движиме, ете ќе легнеш или седнеш, значи треба да лебдееш
Њутн со недокажана тероија ја прифатифме. 10403418_10208658624212186_7126671984621898349_n.jpg

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
ова ми мириса на нова тема... Госпот и секс.....
Одлично!

И на истата ќе мој да пишуеш до бесвест, заедно сос твојте празнословци, каде празнословењето ќе расти најмалку по геометриска прогресија...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.740
Поени од реакции
7.248
Let3,

„секс„ и „блуд„ се различни нешта, така да пак почињаш да мешаш баби и жаби, а кривицата да ја свалуваш на другите, во случајов на мене, по принципот „...Не ми ја мати водата...„.
Od kaj pa ti znaes so e blud koga ne go upraznjavas?

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Let3,

Мики, секс си е онадење на маж и жена на нивно општо задоволство, кажи ми шое блуд?[DOUBLEPOST=1456171313][/DOUBLEPOST]
Одлично!

И на истата ќе мој да пишуеш до бесвест, заедно сос твојте празнословци, каде празнословењето ќе расти најмалку по геометриска прогресија...
ти не мора да учествуваш таму ако нема шо да кажеш, иако ќе ни недостигаат твоите виспрени, мудри и елоквентни мисли

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Мики, секс си е онадење на маж и жена на нивно општо задоволство, кажи ми шое блуд?[DOUBLEPOST=1456171313][/DOUBLEPOST]
ти не мора да учествуваш таму ако нема шо да кажеш, иако ќе ни недостигаат твоите виспрени, мудри и елоквентни мисли
Еххх, на суртук од твоја возраст треба да му објаснуам што е разликата?...:pos:

Туку, ај почепкај по то полиците со книги и сигурен сум дека ќе го најш правио одговор за „разликата„.[DOUBLEPOST=1456171482][/DOUBLEPOST]
Od kaj pa ti znaes so e blud koga ne go upraznjavas?

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
А од кај ти знаеш дали знам или не знам?...:sneaky:[DOUBLEPOST=1456171575][/DOUBLEPOST]
Више сум поласкан...А толку пути ти препреповторив дека ласкајнето не е убо. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom