- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Нели за ова се добива директен црвен за голманот?
Црвен картон мислам дека е ако има старт од голман врз играч во случај на контра поради опасноста да настанат тешки повреди кон играчот (трчаат директно еден кон друг додека играчот е свртен со грб или не го гледа голманот). Тука нема таква ситуација.Нели за ова се добива директен црвен за голманот?
Ок, го знам тоа правило, ама во смисла дека буквално секој контакт на голман со играч е црвен. Ете не било такаЦрвен картон мислам дека е ако има старт од голман врз играч во случај на контра поради опасноста да настанат тешки повреди кон играчот (трчаат директно еден кон друг додека играчот е свртен со грб или не го гледа голманот). Тука нема таква ситуација.
Sto znam vakvo izdignuvanje vo kecerski stil, mislam deka treba crven realno da zborime, a ne sekoj faul na golman vrz igrac e crven kako sto kaza pogore clenot vo kontra da, vsusnost i retko koga vo druga situacija bi doslo do faul od golman xDОк, го знам тоа правило, ама во смисла дека буквално секој контакт на голман со играч е црвен. Ете не било така![]()
Не си присуствувал изгледа на судење...Вакви фори врват на суд?
Ретко глуп изговор е ова бе,5годишно дете поубедливо ќе излажи бе.![]()