Ракомет на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се јаки немциве,ќе доминираат после Карабатиќ ерата.:eek::D

Новово правило сигурно нема да им се свиѓа на голманиве, Ландин се отепа од трчање од клупа на гол :pos:

Страшен офанзивен ракомет во двата нивни меѓусебни дуели.Хансен е играчина!:bravobe: Три гола Гигу им бапна кога беа без голман данците,иначе осетна предност уште во прво ќе имаше Данска.

Хахахах Порт :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Хансен ли е, бомбардер на Исис ли е? :pistoldz:

7 гола во прво и +2 за Данска.

Страшен офанзивен ракомет во двата нивни меѓусебни дуели.Хансен е играчина!:bravobe: Три гола Гигу им бапна кога беа без голман данците,иначе осетна предност уште во прво ќе имаше Данска.

Хахахах Порт :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:
Port spasuva a komentarotov na mtv vika gigu :pos:

Страшно финале ќе се гледа во вториот дел... Хансен ис он фајр :)

Осеќам го имаш +.:icon_mrgr: 1,95 имаше лепота :backa:

Искрено, не.

Го планирав ама ме мрзеше да одам до Евротип и на крај во СП Лајф пишав. А и се изгорив некни на играчите и си реков батали, а се си мислев денес да го играм него, Нарцис, Уве, Гасол, Богут -. Нешто се мислев да комбинирам од овие, али јбг од после ништо не се прави. :D

Конечно Данска да изигра еден тактички турнир. Предходно ќе се испукаа во групи, ќе згазеа се пред себе, за во завршниот дел да го папаат.
Сега беше обратно, тактички во групи колку да се пројде за на крај да ја дигнат формата кога треба.

Сосема заслужено, Франција изигра криминално второ полувреме. Какви аматерски грешки, избрзани шутеви на Карабатакот, 2-3 грешки на Порт, капак на се она пробивање со играч повеќе, она промашување на Абало, вадењето на Омејер кој имаше 12-3 одбрани дотогаш. Па и сега на крајов еден напад 4-5 пати им судеа фаули, на послаба репрезентација во ранг од нашата многу побрзо ќе им беше одземена таа топка.

od kaj go izvadija ovoj olsen :pos:

Требаше да играт во Катар ама некој носот му го скрши на припремите и затоа имаше пауза,,,му лежат французите ,еднаш против ПСЖ им закачи 13 гола.

Шала на страна ама немциве прават иновација со 8 играчи во напад. Не дека претходно никој не го користеше ова туку дека претходно на никој толку добро не му успевало.
Сигурдсон згреши што на средина на второ престана да го користи тој 8-ми играч.

Она што беше видливо е дека германците со 8 играчи многу помалку се трошеа отколку французите, дури овие дополнително требаше да се трошат поради тој 1 играч додатен што требаше да го бркаат.
Мислам дека ова ќе ја смени филозофијата на повеќе екипи.
Стварно јака ваа иновација. Ја првпат слушам за вакво нешто, а досега богами и не сум видел со 8 играчи да игра некој у поле. Едино нели ако еден од судиите не е поткупен. :P :D

Требаше да играт во Катар ама некој носот му го скрши на припремите и затоа имаше пауза,,,му лежат французите ,еднаш против ПСЖ им закачи 13 гола.
jas nego go zabelezav na olimpijadava prv pat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom