Што ги кривите судиите незнам... нападот беше пасивен пред тој момент уште 2-3 пати им судеа фаул и ја држеа топката 1 ипол минута сакале нејќеле ако не беше шутот да го оставеа ќе им ја земеа топката како пасивен напад... Јас незнам и што олекувате од оваа генерација на Шпанија па се трескате од земја. Сите ми се просек , всушност да имаше некој ворлд клас сега оваа утакмица ќе ја добиеа и ќе играа полуфинале... не за џабе го бараа Наѓ да игра за нивна репрезентација. А и ова ми беше фактор + за да имам лошо мислење за Шпанија!
Ќе дојдат кај Хрватите, стари познаници се, знаат се како треба...
Уште еднаш да им ебам све на сите заедно со се судиите.
Е баш од ова се плашев ... Јас сум фан на Хрватска, али ова ќе ги крене многу французите...а и непамтам од кога почна доминацијата на Франција овие да им парирале достојно... можеби и најблиску беа на СП во Хрватска али каква доминација играше Франција во финалето пред сала полна хрвати...
Она што многу менува е што во тие мечеви кај што се среќаваа Франција Хрватска ... Лино беше тотално изгубен, до толку што со Шундо би го споредил... Ветува онаа победа на Голужа од Србија во вторите групи иако знаеме дека Франција не бркаше некој дострел на европското...
Е сега да се надеваме Хрватска со мењавањето на генерацијата фо смени и менталитетот и Франција од кошмар да им стане мотив...
ПС. Џабе зборите за одбраната на Франција била груба... значи тоа е таа права одбрана .. измеѓу 6 и 9 фаул што неможе да биде пенал а башка ни шут не се дозволува... Е не ко нашине противникот ем ќе шутне , ќе даде гол, и 2 минути ќе си свирка некој наш на клупа. Обожавател сум на оваква игра во одбрана!