Ракометни трансфери

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.818
Поени од реакции
2.950
Шведскиот среден бек 19 годишниот Лукас Нилсон највероватно ќе потпише за Киел,за него заинтересирана била Барселона но нивната понуда ја одбил.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.402
Поени од реакции
7.073
Шведскиот среден бек 19 годишниот Лукас Нилсон највероватно ќе потпише за Киел,за него заинтересирана била Барселона но нивната понуда ја одбил.
И Никола Билик од Австрија исто така го договориле Кил да дојде една сезона порано од претходно договореното (наместо 2017та, во 2016та).

Страшна екипа за во иднина прави Кил. Ги собираат најголемите светски таленти од тие 95-97 генерации (генерацијата на нашите таленти). Барем оние кои не се од балканот. Ќе видиме каде ќе оди Блаж Јанц од Целје. А и Фабрегас од Монпелје е исто таа генрација.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Личи многу како пикерот Андреас Нилсон.Можда браќа се.19 години ама каква грамада е па па .Доста дрзок е,се крева на шут од секаква позиција.

Нилсон и Дисинџер на лев бек,страшна комбинација у пм.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.818
Поени од реакции
2.950
Личи многу како пикерот Андреас Нилсон.Можда браќа се.19 години ама каква грамада е па па .Доста дрзок е,се крева на шут од секаква позиција.

Нилсон и Дисинџер на лев бек,страшна комбинација у пм.
Не се браќа Андреас е од Трелеборг,а Лукас од Истад.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Пола Шведска е или Нилсон,Петерсон,Јакобсон,Андерсон..останатата половина се некои други СОН-ови...:pos:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
http://24rakomet.mk/?p=27186
По Брозовиќ и Линдберг ги запали патиките...
Лиглето во Фуксе,колку го нејќам овај лигуш чудо нешто,класичен Дански лигуш,после онаа контра кога ни ја збрца во Србија,мрш таму да ти ебам патецот начешлан...:kuracc:
П.С.
Штета за ХСВ,сериозна екипа имаа,и греота е шо така завршија...
Еден куп играчи ќе има на лагер на пазарот на трудот,Драшко Ненадиќ,Грабачик,голманот Битер,Хенс,средниот бек Матијас Флор,десниот бек Фал,десното крило Шродер,левото крило на Данска Мортенсен..
Страшна екипа,и навистина е штета шо вака завршија,имаа одлична полусезона,со оглед на проблемите со кои беа соочени....

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Johannes Bitter TVB 1898 Stuttgart
Jens Vortmann SC DHfK Leipzig
Justin Rundt SV Henstedt-Ulzburg
Ilija Brozovic THW Kiel
Kevin Schmidt VfL Gummersbach
Matthias Flohr Skjern Handbold
Allan Damgaard BSV Bjerringbro-Sikeborg
Alexander Feld TSV Bayer Dormagen
Adrian Pfahl FRESH ON! Göppingen
Hans Lindberg Füchse Berlin

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Хаха и Кил не се повеќе тоа шо беа...:pos:
Од милион бекови во ГЕРМАНИЈА ЕВРОПСКИОТ ШАМПИОН,кои им се на лагер,и со едно телефонско јавување можат да ги договорат без проблем( па и обештетување да платат,пичкин дим за нивниот буџет)гледај шо носат...:pos:
Мамелунд,Опреа,факинг Лацковиќ го зедоа бе,од сите можни леви бекови на лагер Лацковиќ го зедоа:shook:,па и Брозовиќ бе:pos:...who is next?:pos:
Нема да ме чуди и Вилипче да го земат,како ги затера малер со повреди,нека седи на клупа,ќе притреба........
Или пак Митков,најјакиот десен бек во Австрија...
Замислете го Митков во Шпаркасе Арена,пред 10илјади луѓе како прај пируети и паѓа како снајпер да го има рокнато...

И стоечки ОВАЦИИ од Шпаркасе арена... I

Kajgana Shop

На врв Bottom