Ракометни трансфери

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.253
Поени од реакции
19.565
Штом Борко оди во Франција се гледа до кај е неговата кариера..:гик:
Ај да одеше во Монпеље,Шамбери,Нант ќе разберев,ама во Кретеј....
Иако реално не е материјал за погореспомнатите екипи кои имаат каде каде поспремни голмани од него...
Нека му е со среќа,но сепак требаше да оди во некој попознат клуб,барем Гумесбах беше бундеслигаш,Кретеј е недокажан клуб..

Член од
5 април 2013
Мислења
3.410
Поени од реакции
7.087
Штом Борко оди во Франција се гледа до кај е неговата кариера..:гик:
Ај да одеше во Монпеље,Шамбери,Нант ќе разберев,ама во Кретеј....
Иако реално не е материјал за погореспомнатите екипи кои имаат каде каде поспремни голмани од него...
Нека му е со среќа,но сепак требаше да оди во некој попознат клуб,барем Гумесбах беше бундеслигаш,Кретеј е недокажан клуб..
Мене само не ми е јасно со кое лице ќе бара сега да биде пред Ангелов и Митревски во репрезентација. Не верувам дека овој Кретеј е појак тим од Зомимак и Пелистер...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.253
Поени од реакции
19.565
Мене само не ми е јасно со кое лице ќе бара сега да биде пред Ангелов и Митревски во репрезентација. Не верувам дека овој Кретеј е појак тим од Зомимак и Пелистер...
Тој не е крив,криви се селекторите шо го ставаат секогаш во прв план,без разлика дали е во форма или не...
Додуша имаше доста солидни партии во Гумерсбах,а Диви ја бришеше прашината во Металург,но оваа сезона сепак Диви е пред Борко,па заслужува да е во првата постава....
Ќе видиме Обрван шо ќе смисли,баш ме интересира како ќе функционира двоецот Ренато-Кирче....:icon_mrgr:

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Второлигаш кој ќе влегува во прва лига :facepalm:. До толку ли ниско падна...
Зашо бе ниско? Ќе игра во прва француска лига против Монпеље и ПСЖ. Во франција покрај добра пара ќе има и добри французинки :)
[DOUBLEPOST=1401315030][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме Обрван шо ќе смисли,баш ме интересира како ќе функционира двоецот Ренато-Кирче....:icon_mrgr:
Одлично ќе функционира, кога едниот ќе игра другиот ќе биде на клупа :pos:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.166
Поени од реакции
2.773
Зашо бе ниско? Ќе игра во прва француска лига против Монпеље и ПСЖ. Во франција покрај добра пара ќе има и добри французинки :)
[DOUBLEPOST=1401315030][/DOUBLEPOST]
Одлично ќе функционира, кога едниот ќе игра другиот ќе биде на клупа :pos:
А малку да земе часови и по Англиски не ќе биде лошо :)

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
А малку да земе часови и по Англиски не ќе биде лошо :)
Не му треба англиски гледаш човекот си кажа дека почнал пред месец дена француски да учи :pos:[DOUBLEPOST=1401317103][/DOUBLEPOST]Раул Ентрериос потпишал нов договор до 2018 во Барселона.

Последно уредено:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Potvrđeno:

Nemanja Zelenović; Celje -> Wisla
Šime Ivić; Nexe -> Celje