- Член од
- 19 април 2023
- Мислења
- 233
- Поени од реакции
- 289
Алкалоид на. Светско.Губи од подмладена репрезентација на Србија.Епа Алкалоид ваше ниво се Динамо Панчево и Нови Београд.Па со среќа на Светско.
Пријателски пред големи собири не мора ништо да значат. Македонија пред Евробаскет 2011 мислам дека ги загуби сите пријателски што ги играа па изгазија на Евро.Од една странс пораз од делумно подмладена Србија која нема да игра на СП е лош знак. Од друга страна, пријателските не кажуваат премногу. Со оглед дека никој не го гледал мечот тешко е да се каже било што за перформансот.
Кирил Лазаров е најдобриот спортист што Македонија го имала, и ракометар кој 20 години ја носеше македонската репрезентација. А сега како тренер на Алкалоид настапува со 98% македонски играчи и моментално е на 1 позиција со МАКЕДОНСКИ играчи.Па кога има едноумие ќе правите паралели. Сите овдека се бунат за пристапот и тоа што му се дадени одврзани таце на егоманијакот. Играчите се уценувани да потпишат за фабрика за апчиња ако сакаат да си остварат сонот и да бидат македонски репрезентативци. Дополнително што и тие што ги вика од други клубови ги унаказува со цел само да покаже дека клуб репрезентација функционира.
Еве мене ми е многу срам ама типот не заслужува и не треба да биде селектор крај на приказна! Секоја чест ко играч и за тоа што го одигра нормално кога сакаше , ама е големо ѓубре и егоист ко човек. Тип кој уценуваше и секогаш ноѓаше изговор да не игра ако се чува за клубцки настапи. Добар играч не значи добар стратег и крај на приказна.Кирил Лазаров е најдобриот спортист што Македонија го имала, и ракометар кој 20 години ја носеше македонската репрезентација. А сега како тренер на Алкалоид настапува со 98% македонски играчи и моментално е на 1 позиција со МАКЕДОНСКИ играчи.
Вие ако не ви е срам продолжете да критикувате една ваква легенда.
Лазаров секогаш го давал најдоброто кога играл за македонската репрезентација. Беше лидер 20 години.Еве мене ми е многу срам ама типот не заслужува и не треба да биде селектор крај на приказна! Секоја чест ко играч и за тоа што го одигра нормално кога сакаше , ама е големо ѓубре и егоист ко човек. Тип кој уценуваше и секогаш ноѓаше изговор да не игра ако се чува за клубцки настапи. Добар играч не значи добар стратег и крај на приказна.
Два куп трофеи во македонско првенство, лидерска позиција на сеуште незавршена групна фаза и тоа ви е репер за успешен тренер но не со СИТЕ македонски играчи.А за играч се согласувам.Тренер на кој му е битно клубот кој го тренира да има јаки тренинг натпревари за неговите играчи а а не успех на репрезентацијата за мене не е успешен туку тренер со големо его.Лазаров секогаш го давал најдоброто кога играл за македонската репрезентација. Беше лидер 20 години.
Дали е лош тренер зборуваат резултатите, два куп трофеии и моментално на лидерската позиција во македонското првенство. Повторувам со МАКЕДОНСКИ играчи.
Дај боже сите да се вака ,лоши' стратези.
2 куп трофеии е феноменален успех со тим кои има 2 странци од кој 1 воопшто не игра, и се тоа против екипи како Вардар и Пелистер кои имаат квалитетни, искусни и скапо платени странци.Два куп трофеи во македонско првенство, лидерска позиција на сеуште незавршена групна фаза и тоа ви е репер за успешен тренер но не со СИТЕ македонски играчи.А за играч се согласувам.Тренер на кој му е битно клубот кој го тренира да има јаки тренинг натпревари за неговите играчи а а не успех на репрезентацијата за мене не е успешен туку тренер со големо его.