Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Направија глупости со кариве и ВИП и сите нема по другиве градови само во Скопје затоа салата нема шанса да се исполни може да се исполни ако вака ѓи флаат за без пари а има многу останати луѓе кој што сакаат да отидат а не можат поради тие глупости.
Можно е да ги врата тие што ќе останат веќе после да ги има на билетара. А за од другите градови си имаш преку нет на купи карти такада тој што сака да оди не е проблем.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Одете, на билетарава во Борис Трајковски имате карти, и тие што се по 100 денари (позади гол) и тие што се по 200 денари, има дел од картите дадено на ВИП, бев до ВИП во Лептокарија и немале карти им се потрошиле па заминав до билетара и таму имаше па си зедов од овие по 100 денари...
Така да побрзајте да земете, картиве се за секој џеб, верувам дека секој граѓанин може да си ги дозволи.

--- надополнето: Jun 11, 2011 12:04 PM ---
Направија глупости со кариве и ВИП и сите нема по другиве градови само во Скопје затоа салата нема шанса да се исполни може да се исполни ако вака ѓи флаат за без пари а има многу останати луѓе кој што сакаат да отидат а не можат поради тие глупости.
http://www.kupikartizase.com/Events/evropsko_prvenstvo_2012_makedonija_bosna
Иди најдолу имаш емаил преку кој се резервираат карти, обрати се таму ќе ти кажат што како и ќе си ја подигнеш влезницата пред утакмица :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Шо зборите бе,салата ќе биде преполна.
И јас така мислев до пред само 1 час. Пред 1 час бев да си резервирам карти за утре и прашав како стој ситуацијата со карти и ми рече дека има многу непродадени.
Но да се надеваме дека до утревечер ќе се распродадат сите и салата ќе биди ТИП ТОП!

М

Мартин`

Гостин
Замарам јас сепак.. зошто нема копче купи карти на купикартизасе ?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Замарам јас сепак.. зошто нема копче купи карти на купикартизасе ?
Па веројатно оти е веќе ден пред натпревар... Јас земав уште од вчера. Види контактирај ги по mail.

М

Мартин`

Гостин
Па веројатно оти е веќе ден пред натпревар... Јас земав уште од вчера. Види контактирај ги по mail.
Епа во Петокот ги пуштија ко што знам, само 1 ден значи преку интернет.. сепак пишав мејл се надевам ќе одговорат.

М

Мартин`

Гостин
Досаѓам јас сепак да прашам карти има уште - знае некој ? да знам дали да тргам од Велес ако има. Овие од купикартизасе не враќаат на мејлот, така да не се надевам многу на нив ... ако знае некој од тука нека пише.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Досаѓам јас сепак да прашам карти има уште - знае некој ? да знам дали да тргам од Велес ако има. Овие од купикартизасе не враќаат на мејлот, така да не се надевам многу на нив ... ако знае некој од тука нека пише.
Имаат и телефони, побарај ја таа во Борис Трајковски што е :)
Вчера имаше карти, а денес дали има не можам да ти кажам.

М

Мартин`

Гостин
Имаат и телефони, побарај ја таа во Борис Трајковски што е :)
Вчера имаше карти, а денес дали има не можам да ти кажам.
Готово најдов, се јавив имало земав 2 од 100-ка! Фала уште еднаш ..

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Дали има негде резултат да пратиме што ке направи Естонија???

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
1-4 ваљда не е шитната како и да е вечер мора победа!!!

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Можно е да му ја дадат Маџарите :mad:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па не така да им ја дадат ама можно е да ја имаат играно 2 во кладилница.

Kajgana Shop

На врв Bottom