Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.045
Поени од реакции
74.530
Последна шанса да се обели образот на македонскиот спорт...
Ако не влезаст ни овие на ЕП, нека се откажат веќе од ракомет...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Прво шо ке ви кажам дека ке има ПОЛНА САЛА И ТОП ПУБЛИКА - како што беше со Исланд ко ојдовме на СП Хрватска 2009.
Сега тие таму купват, плаќат судии 100% то сигурно е ...
Сепак со сите напори треба да одиграме и мора да ги добиеме !!!
Не се направи тоа мак. првенство бе ќе купувале судии.Нормално наклонетост мала пред се како домаќини но ако ние чекаме судиите да ни завршат работа против една Естонија,џабе во Србија,или колку да се фалиме со навивачите и бројката.Кажав атмосферата е добра а ако имале добри подготовки во ниеден момент не треба да се доведе во прашање резултатот.Ако е до квалитет имаме и тоа многу.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Естонциве има играчи од по 23 години нашиве се каде каде по спретни пред се во однос на квалитет и искуство ја сум сигурен дека ако не се испичкаме дека ќе си ја обезбедиме победата. Ме плаши само тоа што Естонците ќе плачат и ќе глумат бидејќи ние сме фаворити а они првпат сами можат да си одлучат со победа да заминат на ЕП.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.088
Поени од реакции
10.097
Sto ste se ursrale od edna Estonija??? Ja naucivme vise lekcijata! Ocekuvam pobeda od 5 golovi za nasive i plasman vo Srbija. A ako ne ja pobedat Estonija, togas realno i nema sto da baraat na prvenstvoto vo Srbija.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Утре ако Лазаров Мојсо и Дивиот изиграат на ниво тогаш на Естонија ќе и остани само сонот за ЕП во Србија !

П

Паспарту

Гостин
Абе ајде на А1 не сакам пренос тие не се патриоти зашто друг никој не откупува пренос?
Така е Зоте, Сител и МТВ се патриоти, под итно да се префрли кај нив преносот и тоа по можност да биде помеѓу владините реклами за тоа колку е убаво да се живее во Швајцарија (или пак Македонија беше не ми текнува). Ебате глупите предавници, земале да пренесуваат битен натпревар на Македонија во ракомет, треба патриотиве да им пратат посета...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
A некако ми мириса дека ќе нема пренос...па патриотите ќе си останат со таквото во раце од овој натпревар:D

П

Паспарту

Гостин
Имало или немало Македонија мора да победи, а се ми се чини дека тоа нема да се случи, па после ќе го слушаме она стандардното дека судиите се криви, цел свет не мрази, грците замешале прсти итн.

Доколку играчиве не се способни да ја победат една Естонија, тогаш слободно нека се откажат сите до еден од репрезентативниот дрес!

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Во 20 часот по Естонско време во 19 часот по Наше!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На а1 пише од 20 тачно дека е еден саат поназад Естонија ама да не е од 20 наше?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Ај ке видиме, иначе 20 часот по естонско е 19 наше!!!
Колку шо гледам на програмата на А1 нема ништо Ракомет ??!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На програма нема само на еден текст погоре пишуваше (со пренос на А1) такада не се знае дали ќе има.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како може бе да не се знае,да ти ебам цела држава.Во секој случај барајте стрим оти останаве со .!. в раце.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Би требало А1 како што викате да пренесува но ништо чудно тие не ставаат на страната во програма може нема да најдат од каде да го зимаат преносот затоа е изгледа во секој случај ќе ставиме линкови да се следи.

Kajgana Shop

На врв Bottom