П
Паспарту
Гостин
Во јуни се двете...
Брат,одамна пратам јас ракомет...,не беше кобење....ги знам шо ѓубриња се Босанците.....Абе Томас, што уста ќе имаше... Никој не спомна освен тим минатиот пат за победа на Естонија во Босна и опппп... Како и да е, што и да биде на крајот, сами ќе си бидеме криви доколку не се пласираме понатаму. Јас сеуште стојам на тоа дека ако го пропуштиме првенството во Србија, уште многу долго ќе чекаме за да се пласираме на некое наредно големо натпреварување.
aiii belja rabota! Pak li ke ne sprecuva Estonija vo plasman na nekoe prvenstvo... Kire vrakaj se i vadi ne od govna!
Vidi vaka... So Kire bar imam na sto da se nadevam.. Koa igra Kire igrata na Makedonija dobiva sosema druga dimenzija... Se otvara poise prostor za drugite, od nego imame 7-8 gola, penali ne utinja ko mamlaz, finkcionira proigruvanje so piker, taka da... Soznam so nego mislam deka ke ja zdrvime Estonija...Bosna ne e merilo.. Posebno ne ovaa Bosna bez nekolku standardni reprezentativci... I use ednas ke kazam... Zalosno e koga imas takva trenerska velicina kako Cervar u svojata zemja, a ne go naznacuvas za selektor.. Kolku samo bi bila druga pricata!само да те потсетам со кире игравме против естонија претходните кфалификации и заврши тогаш нерешено :smir: ако немаш екипа еден играч не ја прави пролетта :helou:
Па не би рекол дека толку се чорба Естонците.....Секогаш за нашата неспособност се криви судиите... И покрај моменталниот блесок на Естонците, разликата во квалитет помеѓу Естонија и Македонија е голема, ние не смееме да дозволиме една или две судиски грешки да го решат натпреварот против нив. Доколку биде така, тогаш ние не заслужуваме да играме на ЕП. Кога ќе запнеме, ќе ги испотиме убаво дресовите и нема да го потцениме противникот, ќе видите како работите ќе си дојдат на свое место. Но, проблемот е што ние потценуваме се живо и диво, таков народ сме, типични балканци... Еднаш ни земаа бод Естонците, а естонската екипа Чоколад Бојс го има победено Вардар на свој терен во 2008 година. Дополнителен мотив за домаќинот е што ова за нив ќе биде историска шанса за пласман на ЕП, шанса која што тешко дека пак ќе ја имаат.