Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 19.549
http://www.vest.com.mk/?ItemID=387EC96654E2454483C2E79CF5698BB1
Ех бе Темелков....![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Од Бундес Лига замина да играш во аматерска лига...![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Секоја чест дечко....
Да му се плукнам и во разликата на пари,заминува од најјаката лига на светот,и оди да игра со келнери,фризери....![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
Во екипа каде шо којзнае и дали тренираат редовно играчите?![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Го мислев за ПАМЕТЕН играч Темелков,играч шо размислува,секогаш бил коректен,не правел глупости во ниеден клуб кај шо играл...
Ама сега ја донесе најлошата одлука во својата кариера,баш во зенитот на својата кариера....
Ај да беше 40 години,на залез на кариера,би го разбрал,ама вака....![Цензура :cenzura: :cenzura:](/styles/default/xenforo/smilies/speechless.png)
Ех бе Темелков....
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Од Бундес Лига замина да играш во аматерска лига...
![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Секоја чест дечко....
Да му се плукнам и во разликата на пари,заминува од најјаката лига на светот,и оди да игра со келнери,фризери....
![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
Во екипа каде шо којзнае и дали тренираат редовно играчите?
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Го мислев за ПАМЕТЕН играч Темелков,играч шо размислува,секогаш бил коректен,не правел глупости во ниеден клуб кај шо играл...
Ама сега ја донесе најлошата одлука во својата кариера,баш во зенитот на својата кариера....
Ај да беше 40 години,на залез на кариера,би го разбрал,ама вака....
![Цензура :cenzura: :cenzura:](/styles/default/xenforo/smilies/speechless.png)