Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чекај бе 20 за натпреварите на нашата репезентација или за сите во нашата група или за сите натпревари во тој ден,како?

М

Мартин`

Гостин
Преку туристичка агенција ако одиш натаму лесно е, можеш и во автобус да спиеш ако се договориш/сакаш.. а и да платиш не верувам да е скапо.. кога Охрид е 300 денари (5 евра) рачунај во Ниш нема да платиш повеќе од 10-15 евра за спиење 2-3 дена највеќе.. од Србија ми кажаа ефтино било по таму локалните нивни мотели.. или како мене ако имаш роднини може и бесплатно да ти испадне :)

Инаку најубаво е доле ПЛ1 ама 150 евра е мноогу ..

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Преку туристичка агенција ако одиш натаму лесно е, можеш и во автобус да спиеш ако се договориш/сакаш.. а и да платиш не верувам да е скапо.. кога Охрид е 300 денари (5 евра) рачунај во Ниш нема да платиш повеќе од 10-15 евра за спиење 2-3 дена највеќе.. од Србија ми кажаа ефтино било по таму локалните нивни мотели.. или како мене ако имаш роднини може и бесплатно да ти испадне :)

Инаку најубаво е доле ПЛ1 ама 150 евра е мноогу ..

мене само патот ќе ме кошта(кола) околу 450 евра,4 дена во Хотел 30-35евра (ноќ) пиење,јадење... илјадарче(евра) рачунам некаде да ме фати

М

Мартин`

Гостин
мене само патот ќе ме кошта(кола) околу 450 евра,4 дена во Хотел 30-35евра (ноќ) пиење,јадење... илјадарче(евра) рачунам некаде да ме фати
450 евра лол ? :)
Како не бе со 100~ евра ќе средиш се, освен ако не одиш во хотели со 5 ѕвезди.. не си на одмор туку одиш на натпревари.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
450 евра лол ? :)
Како не бе со 100~ евра ќе средиш се, освен ако не одиш во хотели со 5 ѕвезди.. не си на одмор туку одиш на натпревари.
1 500 км имам до Ниш(еден правец),знам дека одам на натпревар но што ко ќе се заврши натпреварот,треба да престанам да живам до следниот натпревар;)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
1 500 км имам до Ниш(еден правец),знам дека одам на натпревар но што ко ќе се заврши натпреварот,треба да престанам да живам до следниот натпревар;)
Од кај си бе чоек чудно делуваш со постовиве?:D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Чекај бе 20 за натпреварите на нашата репезентација или за сите во нашата група или за сите натпревари во тој ден,како?
Site toj den...

Inace sigurno ke ima i od RFM karti, zaso spored EHF stranata ima samo okolu 500 karti slobodni, drugite po federacii se dadeni izgleda...

М

Мартин`

Гостин
Site toj den...

Inace sigurno ke ima i od RFM karti, zaso spored EHF stranata ima samo okolu 500 karti slobodni, drugite po federacii se dadeni izgleda...
За сите 3 дена за сите натпревари така ?

Аа ја па мислев од Македонија, викам на кои дроги е човеков :))

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Site toj den...

Мислам дека се за 6те натпревари тие 2000динари или 20 евра по нашки...а не само за еден ден.
За еден ден мислам дека се од 800динари, па на горе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Мислам дека се за 6те натпревари тие 2000динари или 20 евра по нашки...а не само за еден ден.
За еден ден мислам дека се од 800динари, па на горе.
Да, за сите натпревари во групната фаза(прва).

Член од
23 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
500 и 600 денари (800 и 1000 динари) се најевтините daily tickets. Порача некој од вас преку нет, или сепак ќе земате преку федерација/туристичка агенција?? Муабетов ми е дека (знаејќи ја нашата традиција на еКупување), доколку земам онлајн ќе останам на трибина со сите Швеѓани :D

Kajgana Shop

На врв Bottom